Am un vis.
Un vis de Suroritate Trezita.
Un vis cu Femei care isi traiesc Viata ca un Cantec, ca un Dans, ca un Foc Viu, ca o Apa care Curge, ca Aripi deschise catre Zbor, toate dedicate Iubirii.

Imagineaza-ti:
Cum traieste o Femeie care isi planteaza Luna, in reverenta si autentica iubire si devotiune fata de Mama Pamant? Pasii usori, simpli si negrabiti ai existentei ei naturale, de zi cu zi?

Cum traieste o Femeie care Se iubeste, de la cea mai stralucitoare raza de lumina pana in adancurile celor mai intunecate umbre din ea insasi, o Femeie careia nu ii este frica sa stea deopotriva in Lumina si in Intunericul din ea, lasandu-si propriul Suflet Divin-Sursa sa o ghideze?

Cum traieste o Femeie careia nu ii este frica sa fie Ea Insasi?
O Femeie care Creeaza din incredibila putere constienta a Pantecului Ei, unit cu Inima ei?
O Femeie care isi cunoaste corpul si ciclurile lunare, o Femeie care stie cand sa fie in lume, impartasindu-si darurile si cand sa se retraga in binecuvantata imbratisare a cuibului ei de liniste, de purificare, de reincarcare?
O Femeie care isi cunoaste propriul Vagin si puterea lui vindecatoare?
O Femeie care isi urmeaza Visurile si Inima cu bucurie, cu totala Incredere in Intelepciunea mai Inalta a Vietii insasi, a Vietii care pulseaza si se creeaza si se descopera si se extinde in trairea fiecaruia dintre aceste Visuri?

Imagineaza-ti:
Cum traieste o Femeie care isi iubeste Barbatul, cu fiecare celula, din Inima toata?
Cum traieste o Femeie care isi acompaniaza neconditionat copiii in cresterea lor organica, constienta de puterea iubirii ei de Mama, de puterea Prezentei ei de Mama?

Imagineaza-ti:
Cum traieste o Femeie care isi pune toata Puterea ei de Femeie Trezita in slujba Iubirii Pure? A lui Dumnezeu? A Mamei Divine?
Cum traieste o Femeie care Stie Cine este, De Ce este Aici si Ce are de Impartasit cu Lumea?
Cum traieste o Femeie care isi urmeaza mereu Inima? Intuitia? Vocea aceea care Stie, inauntrul ei?
Cum traieste o Femeie care crede in Pace? In Impreuna? In suroritate? In egalitatea tuturor celor asezate in cerc?

Imagineaza-ti:
Cum traieste o Femeie care aude Cantecul Naturii?
Care intelege glasul Pamantului, soapta Vantului, susurul Apelor, misterul Focului?
Cum traieste o Femeie care vede dincolo de valul care ne separa de intreaga abundenta si completa sustinere a Mamei Pamant?

Si acum imagineaza-ti:
Ca aceasta Femeie esti TU.
Ca aceasta Femeie sunt Eu.
Ca aceasta Femeie este Ea, si Ea, si Ea…

Cum arata viata ta, cand aceasta Femeie esti TU?
Cum arata vietile noastre, cand aceste Femei suntem Noi?
Cum arata Lumea locuita de Femei Trezite?

 

Imagine: ‘FEMME – Women Healing The World’ Oil on canvas – 48″ x 60″ inches This painting is Inspired by the film documentary Femme: Women Healing the World the vision of Emmanuel Itier, produced by Celeste Yarnall and Nazim Artist. The image represents a symbolic evocation of the essence of the film with its message of holistic universal harmony between the genders, a co-creative partnership needed to heal the planet in all areas of human endeavour.