Formare în

Citirea Aurei

Nivelul de Bază, cu Laura Maria Yara

Curs Online — 13 întâlniri live
29 aprilie — 17 iunie 2024

Ce este Citirea Aurei?

Citirea Aurei este un instrument profund de autodescoperire și de terapie spirituală. Este o conversație profundă de la Spirit la Spirit, în care Cititorul primește, printr-o legătură directă cu Sufletul persoanei care este citită și cu Marele Spirit, informații, mesaje și îndrumări care vin să ajute evoluția, vindecarea și trezirea persoanei citite.

Când citim aura unei persoane, citim lumea interioară a emoțiilor, gândurilor, alegerilor și potențialelor. Descoperim biblioteca sa interioară de amintiri din trecut, credințe, răni și tipare repetitive, aducem în lumina conștiintei ceea ce este ascuns în mintea subconștientă, facilitând înțelegerea mai profundă, vindecarea și transformarea diferitelor probleme și alegeri interioare care afectează și creează prezentul acelei persoane.
Ne conectăm la Perspectiva Superioară asupra a tot ceea ce este gata să fie văzut în câmpul energetic al acelei persoane – această Perspectivă Superioară aducând o energie profund iubitoare, îmbrățișătoare și vindecătoare. Datorită acestei conexiuni cu Prezența Superioară care are loc în timpul lecturii, de obicei are loc o curățare și o realiniere energetică profundă.

De asemenea, în citire ne deschidem pentru a primi ghidarea, claritatea și răspunsurile care vin din partea propriului Suflet Divin al persoanei cu care lucrăm – această ghidare arătând care sunt pașii de urmat ACUM, în PREZENT, pentru realinierea acestei persoane cu propriul său drum, cu Calea aleasă de propriul său Suflet pentru această viață.

Există diverse tipuri de lecturi – de la lectură generală la teme specifice, relații, sarcină, bebeluși în pântec, precum și lecturi cu spiritele animalelor noastre, pământ, lecturi pentru proiecte, organizații, clanuri și familii întregi etc.

În Cursul de Formare în Citirea Aurei – nivelul de bază – vom studia și învăța să facem o Lectură Generală Completă a câmpului energetic – atât al nostru propriu, cât și al persoanei cu care lucrăm, precum și purificarea și realinierea câmpului energetic.

Pentru cine este acest curs?

Acest curs este pentru acele persoane care știu profund în Ființa lor că sunt aici, întrupate pe Planeta Pământ, ca să servească Iubirea și Adevărul mai presus de orice, orice ar fi.

Citirea Aurei nu este doar o unealtă de lucru, este o cale de a trăi cu noi înșine, cu ceilalți și cu Prezența Divină, e devoțiune, dăruire și serviciu.

Când începem să lucrăm cu Citirea Aurei, lăsăm deoparte dorințele și căutările noastre de preamărire personală și ne punem efectiv la dispoziția Spiritului pentru a Servi. „Pentru a fi de un real folos”, cum spune de altfel una dintre invocațiile de început ale tehnicii de Citire a Aurei.

Pentru a deveni un terapeut de Citire a Aurei este nevoie de voință, curaj și hotărâre pentru a te cunoaște pe tine însuți, pentru a trece prin provocările procesului de auto-vindecare și pentru a lucra la niveluri spirituale profunde, precum și de un angajament pentru utilizarea impecabilă a tehnicii.

Responsabilitatea de sine, adevărul și integritatea, respectarea și onorarea regulilor de intrare în câmpul energetic al altei persoane sunt fundamente pe care un Cititor de Aură trebuie să și le asume în viața sa de terapeut.

Așa că dacă simți pulsând în tine această chemare a Sufletului tău, de a te pune în Serviciul Marelui Spirit, și dacă ești o persoană empatică, sensibilă, dintre acelea care simt în mod natural energia unui loc, a unei camere, a unei persoane, a unui grup – te rog fă următorul pas și citește mai jos toate detaliile despre Formarea în Citirea Aurei – Nivelul de Bază.

Ce vei învăța din acest curs?

În Cursul de Formare în Citirea Aurei – nivelul de bază – vom studia și învăța să facem o Lectură Generală Completă a câmpului energetic – atât al nostru propriu, cât și al persoanei cu care lucrăm, precum și purificarea și realinierea câmpului energetic.

Există două etape de lucru în Cursul de Nivel de Bază

1. 29 aprilie – 19 mai 2024: Purificarea profundă a propriului nostru câmp energetic, deschiderea inimii, eliberarea pântecului de contracte energetice care nu ne servesc și curățarea și realinierea pas cu pas a fiecăreia dintre cele 7 chakre principale, perioada in care vom lucra cu plante specifice, meditatii specifice si sound healing pentru fiecare chakra.

2. 27 mai – 17 iunie 2024: Învățarea tehnicii de Citire a Aurei și practicarea ei.

Concret, ce vom ști să facem la finalul cursului de Citire a Aurei Nivelul de bază?

🌹 vom cunoaște energia, specificul și rolul fiecăreia dintre cele 7 chakre principale;
🌹 vom ști cum să le purificam și realiniem;
🌹 vom putea citi energia prezentă în fiecare dintre cele 7 chake principale, descifrându-le mesajele;
🌹 vom ști să citim energia propriului nostru câmp energetic și al persoanelor cu care lucrăm, energia fiecărui organ în parte, și a părților din noi care ne solicită atenția prin prezentarea diferitelor simptome;
🌹 vom ști să vizităm, înțelegem și vindecăm vieți trecute;
🌹 vom ști cum să aducem acasă bucăți din Suflet – pentru noi și pentru cei cu care lucrăm;
🌹 vom fi trecut printr-un proces intens de purificare, curățare și deschidere a noastră, absolut obligatoriu pentru a putea permite Energiei Citirii să curgă prin noi cu acuratețe;

Ne vom vedea live pe zoom de 2 ori pe săptămână (lunea și vinerea de la ora 17:30 la ora 21:30) – fiind OBLIGATORIE prezența live la minim 10 dintre cele 13 întâlniri.
Întâlnirile vor fi înregistrate și le veți putea reaccesa oricând apoi.

Veți avea acces la materialele scrise care acompaniază studiul nostru live, la tehnicile și practicile de purificare și vom fi în contact zilnic, prin grup dedicat pe SUUNA.ro, pentru toate întrebările, împărtășirile, procesele și îndoielile care pot apărea pe parcurs.

Ulterior, după terminarea cursului, veți avea timp 3 luni pentru a practica, până la Nivelul 2 al Formării, pe care îl vom face, in principiu, în noiembrie 2024, timp de 1 luna.

Formare în Citirea Aurei 🌹

Nivel de bază. Cu Laura Maria Yara.

Pot oferi sesiuni de Citirea Aurei în scop terapeutic altor oameni? _ Pot primi bani pentru asta?

Participarea și completarea Cursului de Formare în Citirea Aurei – Nivelul de Bază presupune, pentru aceia dintre voi care vor alege să lucreze cu Citirea Aurei ca terapeuți, asumarea următoarelor angajamente:

🪷 Primele 50 de citiri de aură pe care le veți face sunt 100% gratuite, sunt citiri de antrenament și nu pot fi prezentate ca citiri terapeutice;
🪷 Următoarele 50 de citiri pe care le veți face se fac primind în schimb o donație (valoarea ei fiind lăsată la latitudinea persoanei cu care veți lucra) – această donație fiind și ea integral dăruită ulterior către o cauză/situație/persoană către care vă îndrumă Sufletul.
🪷 După completarea a minim 15 de citiri de antrenament, sunteți invitați la Cursul de Citirea Aurei Nivelul 2 – în care descoperim și aprofundăm tehnici mai elaborate și specifice pentru Citiri Tematice, Citiri de Relații, Aprofundarea in Recuperare de bucati de Suflet si lucrul cu Spirite dezincarnate.
🪷 Dupa formarea completă și trecerea prin cele 100 de citiri și cele 2 niveluri de Citire a Aurei veți fi prezentați și recomandați ca Terapeuți de Citire a Aurei si veti putea cere bani in schimbul fiecarei citiri.

Ce se întâmplă dacă nu vreau să lucrez cu Citirea Aurei ca instrument terapeutic?

Pentru cei care nu vor vrea să lucreze cu Citirea Aurei ca instrument terapeutic, vă luați angajamentul să NU cereți recompensă financiară pentru citirile făcute, folosind tehnica pentru auto-citiri, auto-cunoaștere, citiri pentru prieteni, persoane din familie, animale de companie. Evident, în orice moment în care veți simți că vreți să treceți de la cititori de aură ca hobby la cititori de aură- terapeuți, putem relua împreună aprofundarea formării.

Valoarea Cursului de Formare în Citirea Aurei Nivelul de Bază și condiții de plată.

Valoarea totală pentru cele 13 întâlniri, acompanierea zilnică și materialele primite este de 555 euro, plătibili astfel:

💞 1 plată integrală de 555€ în momentul înscrierii în curs 

~~~ SAU ~~~

💞 2 rate lunare de câte 285€ fiecare, ce vor fi debitate automat din cont lunar

~~~ SAU ~~~

💞 3 rate lunare de câte 190€ fiecare, ce vor fi debitate automat din cont lunar

~~~ SAU ~~~

💞 4 rate lunare de câte 143€ fiecare, ce vor fi debitate automat din cont lunar

In cazul în care vă retrageți din curs înainte de terminarea lui, ratele plătite nu vor fi rambursate.

Termeni și condiții

Înscrierile sunt deschise pana in 21 aprilie 2024.

Locul este considerat ocupat numai dupa plata primei rate (sau plata integrală, în funcție de
opțiunea de plată aleasă).

Laura Maria Yara
Bahia, 2024

Cine este Laura-Maria Yara?

Laura-Maria Yara este o femeie trezită aflată în serviciul Mamei Divine și a reancorării femininului sacru în corp de femeie, este mamă, povestitoare, călătoare în lumile nevăzute, moașă a transformării și oracol al Pântecului.

Formată în Womb Awakening cu Seren și Azra Bertrand, în Aura Reading și în Memoria Ancestral da Tribo da Lua în Brazilia, conectată cu practicile shamanice și cu medicina sacră a Reginei Pădurii, Laura lucrează ca Terapeut holistic de peste 12 ani, prin citirea aurei, vindecarea copilului interior, trezirea pântecului și menstruație conștientă și Reconectare profundă cu Pantecul Mamei Pământ. 

În prezent, Laura este în curs de formare în Biomancy cu Azra si Seren Bertrand, la Biomancy University.

“De când îmi amintesc de mine ca om, am fost îndrăgostită de Dumnezeu și de Natură. Conexiunea mea cu Divinitatea a fost dintotdeauna la fel de firească și curgătoare ca respiratul. Iar afară, în Natura liberă și sălbatică, m-am simțit întotdeauna vie, eu insămi, Acasă. O aud pe Mama Pământ vorbindu-mi. Așa cum O simt pe Mama Divină iubindu-mă și îmbrațișându-mă, mângâindu-mă, ghidându-mă și învățându-mă. Mama Divină și Mama Pământ fac parte din mine. Nu am cum să nu împărtășesc atâta Grație primită tot timpul și cu ceilalți…”

Laura Maria Yara face parte din familia Conștiinței Christice și sprijină procesul de vindecare și de transformare a celor cu care lucrează cu grație, iubire, blândețe și adâncă compasiune.

S-a născut la Brăila, este mamă de 2 băieți și locuiește în Bahia, Brazilia din 2009. 

Înscrierile s-au închis 🙏