Odă pentru Suflet

by | Jan 1, 2021 | Trăiri | 0 comments

Soul Dreaming, by Laura Maria Yara

Suflet drag…
Iubitul meu Suflet…
Care îți sunt Visele? Ce vibrează acolo, în cuibul adânc al Inimii Mele, în îmbrățișarea caldă și întunecoasă a propriului meu Pântec și ești Tu, Sufletul meu, cel care emană această vibrație?

Sufletul meu Luminos,
Sufletul meu blând și bun și Iubire,
Care îți sunt Visele? Ce vrei să aducem împreună aici, în Lumea asta, și vine născut din locul acela din care se nasc Sufletele Toate si Visele toate ale Sufletelor, și este ceea ce Tu ai ales pentru tine și pentru mine să ne fie Viață Vie în această Viață? Prin acest Trup? De la începutul tuturor Vieților pe care le-am trăit vreodată?

Sufletul meu Frumusețe…
Frumosul meu Suflet…
Învață-mă… care este Cântecul pe care ai nevoie să ți-l cânt, ca să te poți revela din Adâncimile cele mai Înalte și din Înălțimile cele mai Profunde ale Ființei?
Oh, Suflet Iubit… Învață-mă, cântă-mi Cântecul Tău, ca să ți-l pot cânta în fiecare zi, în fiecare clipă… Atât de mult și de clar și de plin de iubire, până când vei simți să nu mai pleci, niciodată… Ci vei simți doar să rămâi, aici, în mine, pe de-a întregul… Până când eu devin cu totul și cu totul Tu-Eu, Sufletul meu Iubit… 

Shhhsh…
Intră cu multă delicatețe…
Sufletul meu Visează.

La mulți ani, Sufletelor dragi!
E vremea să ne ocupăm casele.

Laura Maria Yara, 31 decembrie 2020

Imagine: Soul Dreaming, by Laura Maria Yara