Ne Cheamă Pământul

cu Laura Maria Yara și Martin Pigni
14 mai – 20 iunie 2021

Aleg să servesc doar Iubirea și Adevărul, mai presus de orice, orice ar fi!” – Seren & Azra Bertrand

Sufletul meu drag,

Prea Iubitul meu Suflet,

Care îți este cântecul cel adevarat al Inimii?

Care îți sunt Visele?

Care îți este dansul?

Te chem.

Vino, Iubitul meu Suflet.

Vino și ocupă-mă, în carnea și oasele acestui corp,

Suflet Divin in corp de Om!” – Laura Maria Yara

Trăim timpuri extraordinare, în care este necesar să alegem.

Traim acele timpuri extraordinare, în care Pământul lasă în urmă o dimeniune densă și de uitare, pentru a se ancora într-o altă dimensiune, de iubire, de armonie, de colaborare între toate ființele vii, o dimensiune care poate fi accesată doar dacă suntem de Inimă Pură.
Adică din nou în vibrația curgătoare Originară și Organică a Sufletelor Noastre Divine, ocupând corpurile noastre de oameni.

Nu este o cursă, o întrecere, o competiție.

Este un cântec izvorât natural din drumul firesc de evoluție al Sufletelor noastre, care tânjesc și aleg să se reîntoarca Acasa, în vibrația Iubirii.

Este un cântec izvorât natural din drumul firesc de evoluție al Gaiei, Sufletul Pământului, care tanjește și alege să se ancoreze în vibrația Iubirii.

Este cântecul natural al Dansului Cosmic, care creează și recreează din iubire și din bucuria de a se împărtăși, de a se expansiona, de a crea și mai multă iubire și bucurie.

Este Iubirea care întâlnește Iubirea, pentru a crea și mai multă Iubire.

Cum ne reîntoarcem în mod conștient la A fi de Inimă Pură?
Întotdeauna, primul pas este Intenția.
Și când ancorăm această intenție în inima și o comunicăm Universului, următorul pas este Purificarea. 

Aici, în procesul de Purificare, ne regăsim Acum.
La nivel personal și la nivel planetar.
Pământul întreg se purifică, și fiecare dintre noi împreună cu Ea.

“Pentru mine experienta spiralei Ne cheama Pamantul este greu de descris in cuvinte, pentru ca depaseste cu mult orice isi poate imagina sau percepe mintea. Doar “magie” si un salt urias in propria mea crestere cred ca pot descrie, cat de cat, ce traiesc. Simt ca nu mai sunt aceeasi persoana care eram atunci cand am inceput aceasta calatorie. Conectare, vindecare, imersiune in fiinta mea reala si adevarul ei, conexiune tot mai profunda cu divinitatea, claritate, asta am trait prin ritualurile si meditatiile din retreat. 

La fel de greu de descris in cuvinte sunt dedicarea totala si daruirea fiintei ei, pe care le pune Laura in ceea ce face, in ceea ce ofera, cum se ofera pe ea, total. Mult, mult mai mult decat simplul “program” al retreatului. De neimaginat. 

Recunostinta mea, la fel, nu incape in cuvinte. Cu siguranta voi relua Spirala anul acesta, pentru a ma adanci si mai mult in conexiunea cu Sufletul meu.”

Cristina Wedeking

“Multumesc mult pentru calatoria ghidata cu multa responsabilitate, dedicatie si iubire. M-am simtit sustinuta, impaciuita, imprietenita cu mine, cu magia vietii si cu Divina Mama. Multumesc, va iubesc! Totul este Iubire!”

Diana Isac

“Acesta incursiune facuta cu Laura m-a adus catre pantecul si inima mea intr-un mod asa de bland si lin,  usor si curgator. M-a facut sa constientizez puterea elementelor cu care am lucrat si cum sa le folosesc in viata mea si nu doar sa ramana niste concepte. Cel mai implinitor este ca procesul acesta a adus viata in pantecul meu, viata radianta, plina de iubire si acceptare a feminitatii mele. Sunt profund recunoscatoare pentru aceasta incursiune in fiinta mea 💓

Ana Werczberger

“Calatoria in spirala “Ne cheama pamantul” m-a condus la mine, cea adevarata. Inca nu m-am regasit in intregime, dar poarta a fost deschisa si simt ca am facut mai mult decat primii pasi spre Acasa al inimii mele. M-am simtit invaluita in iubire si sprijinita in acest grup minunat si am avut ocazia sa descopar foarte multe lucruri noi, dar si sa ma reintorc la ce am stiut ca este dintotdeauna in mine – Iubirea Divina.
Inca o data un mare Multumesc!”

Andreea Tindeche

“Este atat de intima aceasta calatorie…
Este magic… sa fii intim cu tine si totusi in intimitate si conexiune cu alte 29 de femei!
O calatorie blanda si totusi puternica, un spatiu safe, dar care  te arunca in propriul necunoscut interior. Aluneci usor, pe acesta spirala interioara si pornesti calatoria catre tine, catre acasa, catre iubire… si lasi iubirea sa te cuprinda…

Fiecare zi, fiecare pas din aceasta luna, te poarta catre Lumi si Dimensiuni interioare pline de mister, dar care deschid rand pe rand, usi demult uitate, inchise chiar… Am fost alaturi de Mama Pamant, purificate de foc, ne-am lasat purtate de vant si apa ne-a spalat si binecuvantat cu iubire.
Multumesc!”

Gabriela Condruz

“Laura, iti multumesc pentru ca esti tu, atat de sincera, de calda, de iubire pura, atat de aproape de sufletul meu si atat de inauntru. Pentru mine cele 4 saptamani petrecute impreuna au deschis multe, cuget si simt in interior ceva… inca nu stiu ce e, dar stiu ca e de bine. in cele 4 saptamani am invatat sa fiu mult mai prezenta in viata mea, mi-am dat voie sa fiu vulnerabila si sa accept ca tot ce e in viata mea este pentru binele meu si sunt exact unde trebuie sa fiu acum. Cu iubire…”

Mihaela Blandu


Ne Cheamă Pământul

Ne Cheama Pamantul este un program creat din impletirea practicilor de Trezire a Pantecului, cu cele din cunoasterea ancestrala a popoarelor originare ale Pamantului.
Este o retreat de 5 saptamani in care vom lucra prin practici zilnice si saptamanale ghidate cu Purificarea propriului pantec si cu reancorarea in Matricea Organica, Vie, Autentica a Creatiei, in asa fel incat sa ne regasim conexiunea cu propriul Suflet, dandu-i voie sa inceapa sa ne conduca inapoi care noi insine, cei adevarati, de Inima Pura, pe Noul Pamant.

Ne vom reconecta pas cu pas cu cele 4 medicinas sagradas care formeaza insasi Viata – Pamant, Foc, Aer, Apa – si le vom descoperi prezenta, darurile si ghidarea plina de iubire inauntrul nostru.
Vom invata sa ne reintoarcem la propria noastra Suveranitate si sa incepem sa ne ascultam intuitia, vocea interioara, sa redescoperim adevarul nostru interior.

Vom incepe sa ne deschidem catre a asculta cantecul propriului nostru Suflet si a-l intona, chemand inapoi in noi toate acele bucati care ne apartin si care sunt gata si vor sa se intoarca Acasa, in propria noastra inima, in propriul nostru corp. 

Vom lucra in fiecare moment cu doua aspecte primordiale ale Mamei Divine:
Black Madonna – Mama Neagra, marea purificatoare, puterea fantastica a Iubirii Divine care inlatura tot ceea ce nu suntem si nu ne apartine, tot ceea ce impiedica propriul nostru Suflet sa vina Acasa.
Golden Madonna – Mama Aurie, pura Gratie Divina care ne alimenteaza cu Iubire, ne tine in brate, ne picura nectar in toate ranile si realizeaza Miracole intr-o secunda.

Nivelul  la care lucram va fi unul preponderent al Misterului Feminin, acela care nu poate fi descifrat cu mintea rationala, nu poate fi accesat intelectual, ci se simte cu inima si cu pantecul si raspunde unei singure vibratii: intentia pura, autentica, in iubire, de a ne  reconecta cu noi insine, cei adevarati.  

Aceasta calatorie este pentru Inimi Curajoase, este pentru acele Inimi care aleg sa serveasca Iubirea si Adevarul mai presus de orice, orice ar fi!
Se vor trezi in noi rani vechi, vom intra fiecare in procese personale, vom fi impreuna pas cu pas, traversand prin vaile noastre interioare. Intotdeauna, cu cat dam mai mult in acest proces – prezenta, autenticitate, devotiune – cu atat primim mai mult inapoi.

Participă

Retreatul are loc în spațiul intim și sacru al propriei tale locuințe.

Curs limitat pentru un grup de maxim 30 de persoane, pentru a putea crea intimitate și conținere.

Daca inima si intuiția ta te îndeamnă să mergem impreună pe acest drum, te rog trimite-mi un mesaj la adresa [email protected] sau pe adresa mea de Facebook (Laura Maria Yara).

Înscrierile sunt deschise pana pe 10 mai 2021. 

“Nimic altceva nu m-a ajutat atat de mult! M-am simtit sustinuta la fiecare pas, cu blandete, iubire si generozitate. In acelasi timp, m-am simtit din ce in ce mai libera, am revenit la mine – asa cum eram cand eram copil si totul era bucurie si conexiune adevarata cu prietenii si cu padurea; asa cum eram cand eram adolescenta si nu-mi era frica sa zic NU, sa zic DA, dupa cum imi spunea inima mea.

A deschis o usa catre mine, o usa pe care nu mai simt sa o privesc dupa ce am trecut de ea pentru ca drumul de acum e tot inainte… Simt ca-mi revine zambetul meu sincer, ca intr-o poza pe care am inramat-o acum doi ani cu intentia clara de a redescoperi acea traire interioara. Multumesc!”

Maria Andreia Anton

“Laura si darurile ei m-au chemat prin autenticitatea si daruirea lor desavarsita. Am raspuns chemarii si am simtit miracolul sustinerii cercului de femei.
Un spatiu sacru unde ne vedem, ne auzim, ne valoram doar pentru ca suntem. Ne ascultam, ne îmbratisam, dansam hora magica a cercului fara sfarsit.
Simt dupa aceasta experienta profunda  multa forta de viata ce trece prin mine si ii sunt din adancuri recunoscatoare Laurei pentru blandetea, compasiunea si iubirea cu care ne-a îmbratisat timp de 4 saptamani pe fiecare in parte si pe toate la un loc.
Te iubesc, Laura!”

Catalina Crisci

“Nu exista cuvinte pentru atata frumusete si intensitate. Dar exista recunostinta si iubire, pe care le simt si le transmit cu mii de imbratisari. In aceasta spirala  de viata am inceput sa imi amintesc fosnetul si tremurul trupului meu,  sa ma simt, sa ascult vibratiile pantecului meu, sa ii aud povestile si chemarea. Mi-am adus aminte cum e sa fii una cu Pamantul, sa te faci covrig si sa te lasi sa cresti leganat de Mama Pamant, sa te lasi hipnotizat si dus departe de trosnetul si valvataia de viata a Focului, sa iti intinzi aripile si sa te desprinzi spre libertatea din tine, care este una cu libertatea vazduhului, sa asculti susurul soptit al Apei, fara de care nu exista viata, si al fluxului lin si plin de sens si memorie al vietii.
Ma predau si ma simt  redata mie, sub ghidajul atat de bland si magic al Laurei.
💗

Andreea Teodorescu

“Cum poti pune in cuvinte ceea ce poate fi exprimat doar cu inima?
Am ales sa descriu ceea ce “Ne cheama Pamantul” a insemnat pentru mine printr-o poveste. O poveste scurta despre calatoria mea alaturi de un om bun pe nume Laura Maria Yara, fiinta pamanteana ce traduce in cuvinte omenesti iubirea nesfarsita a Mamei Pamant, strigatul salbatic si curata Ei chemare! 

Am scris aceasta poveste scurta pentru a servi drept fantana de inspiratie pentru sufletele ce asteapta cu nerabdare sa se intoarca acasa, la adevara lor casa! 

“Intr-o padure intunecata, printre vuiete mistuitoare si siluete trecatoare, sedea o copila. De ceva vreme se pierduse in acel pustiu loc, mort si totusi viu. Nu stia incotro sa o apuce, iar curajul se transformase intr-un dusman de moarte. 

In acea padure intunecata, printre urlete nocturne, copila a auzit o voce. Blanda, ca o zi de primavara, calda, ca o ploaie de vara, aurie precum un peisaj de toamna. O voce alba si proaspata, precum zorii unei dimineti de iarna!

Vocea aceea glasuia printr-un om care, se intampla sa treaca pe acolo, in drumul sau prin lume…

“Ce minune!” spuse ea, de atata amar de vreme, picior de om nu am vazut trecand pe aici. “Ia-ma si pe mine cu tine, du-ma inapoi la viata!” striga copila. 

Cu sufletul in ochi, omul a intins mana si a spus: 

“Copila draga, drumul catre casa a fost dintotdeauna la vedere, priveste urmele sunt pe Pamant. Le vezi limpede doar atunci cand lasi ubirea sa te gaseasca. Hai, sa pornim la drum! “ 

Copila a tinut strans mana omului si o buna bucata de vreme au mers umar langa umar. In calatoria ei, tanara a invatat limba Pamantului, s-a lasat invesmantata de frumusetea vietii, s-a indragostit de Pamantul rumen, de Foc, de Aer si de Apa si mai presus de toate, a permis iubirii albe si fluide sa o gaseasca si sa o umple. 

La capat de drum insorit, cu lacrimi in ochi si fericire in pantec, cele doua suflete si-au luat ramas bun, multumind pentru viata lor. 

Omul cel bun a luat curajos calea altor paduri intunecate, iar tanara femeie a ales calea necunoscutului, stiind de acum ca … “Totul este Iubire!”

Cristina Alexandra Lupu