Ne Cheamă Pământul #5

Spirala pentru Femei

ghidată de Laura Maria Yara,
împreună cu Martin Pigni și cu Mălina Lilay Meraki

 

15 Aprilie – 28 Mai 2022

6 săptămâni de conexiune profundă cu noi însene

Vreau să mă înscriu

Tot ceea ce căutăm și am căutat vreodată se află înăuntrul nostru.

În inimă. În pântec. În corp.

Adevărul despre Cine suntem cu adevărat.
Intuiția, claritatea, ghidarea noastră. Vindecarea noastră. Realinierea și centrarea.
Suveranitatea noastră de Ființe Vii.

Iubirea, bucuria, bunătatea, frumusețea – toate se nasc din și trăiesc în inimă și pântec .

Tristețea, durerea profundă, limitele sănătoase și clare, discernământul, atenția prezentă și răspunsul clar în fața unui pericol real – toate se află și ele în inimă, în pântec și în corp.

În NOI. 

Tot ceea ce este VIU, ORGANIC, NATURAL, ne-artificial în jurul nostru este aici ca să ne susțină ca să ne trezim, să ne amintim și să ne întoarcem la Adevărul a Cine Suntem cu Adevărat: Inimă Pură. Pântec Treaz. Trăire zi de zi Împreună cu Pământul și cu tot ceea ce este Viu. La adevărul că suntem Ființe magice, de o frumusețe și o putere extraordinare!

Pământul. Rădăcinile. Focul. Vântul. Apa.Mama Divină, în toate aspectele și arhetipurile sale. Grația Divină care ne hrănește în permanență, la fel ca și Frumoasa Distrugere (sau disoluția a tot ceea ce NU suntem de fapt), orchestrată și ghidată profund de Madonna Neagră.Sângele nostru sacru, de Femei care lunează.Și Sufletele noastre, adevărata noastră Identitate și conexiunea profundă și indestructibilă cu Marele Spirit Creator.

Toate acestea ne cheamă și ne sprijină să ne întoarcem la propria noastră Suveranitate.Cu ele toate lucrăm în Spirala Ne Cheamă Pământul, pentru a reînvăța și practica, pas cu pas, reîntoarcerea la Viață. 

Ne Cheamă Pământul – Spirala pentru Femei,
ghidată de Laura Maria Yara,
împreună cu Martin Pigni și Mălina Lilay Meraky
Din 15 Aprilie, până pe 28 Mai 2022
O călătorie de 6 săptămâni către înapoi, în noi însene.

Ne Cheamă Pământul este o experiență de Purificare, Împământare și Reancorare în Matricea Organică, Vie, Autentică a Creației. Este o experiență de Incorpare – adică de readucere a propriului nostru Suflet înapoi în corpul fizic,  pentru ca de aici, prezenți și întregiți, să ne trăim pe deplin Viața, cu toate culorile ei minunate. 

Ne Cheamă Pământul este o invitație la a ne redeschide Inima Pură. Este o invitație la A SIMȚI, din nou și pe deplin tot ceea ce simțim și trăim, fară să mai fugim.Este o invitație la a spirala înăuntru și în jos în noi (în loc de în afară și în sus), în predare, relaxare și blândețe – pentru auto-vindecare și regăsire de Sine, împreună cu Magia Pământului. 

Este o invitație la intimitate profundă cu noi însene, la iubire de sine adevărată, la iertare de sine și la a reînvăța să fim răbdătoare și bune cu noi însene. Este o invitație la a ne redescoperi adevărata Frumusețe, din noi și din ceea ce dăruim lumii. 

Când Ne Cheamă Pământul, și noi auzim și răspundem chemării, bucățile rătăcite din propriul nostru Suflet încep să își găsească drumul înapoi către reîntregire, în corpul pe care au ales să îl ocupe. Este o chemare la A FI AICI și ACUM, cu tălpile lipite de pământ, prezente și treze și curajoase.

“Calătoria de șase săptămâni alături de Laura, în spirala “Ne cheamă Pământul”, a fost o călătorie sacră, în care am integrat mai adânc în straturile ființei mele, sacralitatea vieții și am cunoscut mai adânc și mai profund, puterea pântecului meu. Laura m-a inspirat enorm prin autenticitatea ei, prin credința ei de nezdruncinat pe care am simțit-o cu fiecare rugăciune rostită de ea și cu fiecare cuvânt și am apreciat enorm împărtășirile propriei ei călătorii alături de noi, cu vulnerabilitate și deschidere. A fost o spirală profundă și transformatoare, din care am ieșit mult mai împuternicită, mai vie, mai conștientă de magia vieții și cu o mult mai mare încredere în această magie, oglindită de însăși credința Laurei de nezdruncinat, pe care am amintit-o mai sus. M-am regăsit în spirală în tribul potrivit, unde să mi se amintească de magia vieții, dar în care am putut totodată să fiu eu însămi, exact așa cum sunt. Mulțumesc cu recunoștință!”

Lavinia Matei

“Mulțumesc, Laura, pentru regăsire de sine feminin, pentru vindecări și deschideri interioare, pentru extinderea spațialității interne, pentru deschiderea propriilor ochi asupra mea. Pentru înțelegeri profunde ale sufletului meu, pentru că m-ai redat mie în întregul și frumusețea mea. Mulțumesc pentru tot ce am trăit cu tine, prin tine, într-un mod atât de blând și de sistematic în același timp. Complet, suficient, ritmat, dansat, integrat. Experiența mea încă se desfășoară, și se va derula mereu de-acum încolo. Pentru că mi-am regăsit părțile din mine alături de care mi-e bine acum pe drumul meu. Recunoștință și admirație, dragă Laura Maria!”

Andreea Stan

“Pentru mine Călătoria “Ne cheamă Pământul” pot spune că a fost o experiență mistică. Nu știu dacă pot să redau în cuvinte tot ce m-a atins, tot ce mi-a adus acesta Spirală împreună, dar vreau să împărtășesc următoarele: Cu ajutorul meditațiilor, rugaciuniunilor, băilor am reușit să mă conectez mult mai profund la mine, mi-am dat voie să-mi ofer un răgaz de privire lăuntrică, să aud cum fiecare celulă a pântecului meu tânjește după atenția mea. Prin toate învățăturile transmise atât de clar, simplu și autentic, ne-ai ajutat să ne reamintim și să ne dăm voie să ne simțim femei, fiecare în ritmul ei, în acceptarea naturii noastre sensibile cu cicluri de respingere inevitabile. Întâlnirile online împreună cu fetele din Spirală au fost atât de emoționante, cu trăiri puternice… am făcut botezul în propriile lacrimi și în lacrimile celorlalte fete. Spațiul care s-a creat a fost unul extraordinar, sacru, de conexiune și împărtășiri autentice a adevărului care dorit să iasă să suprafață cu iubire și fără judecată. Am reînvățat /reamintit că Suntem o creație desăvârșită a Mamei Divine, suntem frumoase și complete așa cum suntem. Țin să îți mulțumesc, Laura, și pentru faptul că deschizandu-te și tu față de noi să ne arați părțile tale vulnerabile, ai creat spațiul sigur pentru noi să constientizăm și să vindecam propriile răni, iar prin cuvintele tale mângâietoare ne-ai adus pe Calea Adevărului și a iubirii de sine, de întoarcere Acasă , în trupul nostru, cu prezență, blândețe, moliciune, în care există deja toate resursele pentru a ne vindeca.
Iar meditațiile tale ( vocea ta, cântecele și instrumentele ce onorează chemarea Pământului) vor rămâne mult timp aproape de sufletul și urechile mele pentru că mă fac să mă simt Acasă, în vibrația Iubirii.”

Florina Marin

“De la Laura Maria Yara am învățat să mă conectez cu Mama Pământ, cu mine însămi și din acel moment viața mea s-a schimbat total! Mereu căutam ceva. Obosisem. Acum sunt ACASĂ. Retreatul pentru mine a fost și va rămâne, o experiență pe care nu o pot descrie în cuvinte. Cel mai mare DAR pe care pot să ți-l faci este o întâlnire cu tine însăți, într-un mod plin de compasiune, de iubire adevărată și pură. Asta am primit alături de alte femei, într-o călătorie pur și simplu magică…”

Irina Cristina Vasilache

“Pentru mine, Spirala Ne Cheamă Pământul a fost unul dintre cele mai profunde cursuri  pe care le-am făcut până acum. S-a lucrat intens la toate nivelurile: fizic, psihic, emoțional, energetic. Mi-am pus la începutul Spiralei intențiile să îmi dau demisia și să mă relochez și pe la jumătatea spiralei deja eram cu demisia pe masă. Am învățat să mă iubesc și mai mult, să mă odihnesc, să încetinesc ritmul, să fiu autentică, să mă las în Voia Mamei Divine, să respect și mai mult natura, să mă împământez, să mă relaxez, să îmi ascult sufletul și mai mult, să nu îmi mai cedez puterea ușor. Meditațiile făcute mi-au plăcut foarte mult. Am învățat să pun limite ferme și sănătate în relații și să ies din rolul de salvator. Laura este o femeie minunată, care m-a ghidat cu multă blândețe, iubire, în tot acest proces interior. Grupul a fost extraordinar și au fost oglinzi pentru mine! Sunt profund recunoscătoare pentru tot ceea ce am trăit! Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!”

Elena Mihaela Popescu

“Pentru mine spirala “Ne Cheamă Pământul” a fost intensă, provocatoare, răscolitoare, magică și, totodată, blândă. Am simțit această blândețe pe tot parcursul, în fundal, ca pe o mână protectoare. Iar meditațiile, împreună cu sunetele ce le acompaniază, sunt minunate! M-au bucurat tare mult Ofrandele, pe care le-am adus fiecărui element – au trezit delicatețe, suavitate și, totodată, forță și conexiune cu Mama Pământ și cu elementele în mine. M-am întâlnit cu diverse aspecte ale mele, pe parcursul călătoriei – uneori a fost mai ușor, alteori mai provocator. Însă, ce pot spune fară îndoială, este că am avut MEREU la dispoziție, pentru împărtășire și susținere, spațiul conținător, plin de blândețe, mângâiere, putere și iubire necondiționată autentică, pe care l-ai creat și cuprins tu. Și mulțumesc tuturor femeilor, parte din acest cerc și mie. Mă înclin cu adâncă reverență și recunoștință, în fata capacității tale uriașe de a crea un astfel de spatiu conținător și plin de mângâiere, susținere și iubire necondiționată. Totodată, simt să spun că rar am întâlnit un om cu o asemenea smerenie, integritate și iubire, în modul de a ghida un grup. Mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce am primit! Te îmbrățișez și mă înclin!

Codruța

“Atunci când te cheamă Pământul, dar tu încă ești prea distrasă ca să îi înțelegi chemarea, când încă o negi, când încă fugi, ea, Mama Pământ, care a fost acolo mereu deși tu ai renegat-o, găsește o modalitate sa ajunga la tine. Să își facă auzită chemarea.
Mama Pământ mă cunoaște atât de bine și de profund încât a știut cum să mă întoarcă Acasă.
Și mi-a trimis-o pe ea, pe Laura Maria Yara, pentru ca nimeni altcineva nu ar fi putut face asta pentru mine, nu ar fi putut ghida această întoarcere.
Pentru că nimeni altcineva nu ar fi putut să îmi facă sufletul să vibreze așa cum a facut-o ea.
Pentru că nimeni altcineva nu ar fi putut să facă această Spirală mai vindecatoare și mai plină de profunzime și sens decât ea.
Spirala Ne cheamă Pământul m-a intors Acasă. M-a scos din ignoranță și din uitare. M-a ajutat să curăț, să vindec, să integrez, să înțeleg.
M-am simtit conținută, auzită, iubită.
Atat de iubită.
M-am simtit vindecată de neiubire.
Mi-am simțit sufletul întreg.
Am regăsit iubirea Mamei.
Spirala a mai fost pentru mine un cerc de femei în care am putut vorbi despre tot ceea ce am simțit, despre tot ce am descoperit și integrat pe parcursul acestei minunate călătorii.
Mulțumesc, dragă Laura!
Ma înclin cu iubire și recunoștință!”

Aida Tătuț

“Pas cu pas, respirație cu respirație, am fost ghidate cu iubire și sacralitate în călătoria Spirala Pământului. A fost cel mai distins și perfect cadou pe care mi l-am făcut, pentru adevărata femeie din mine.
Am conștientizat și asimilat Tainele Feminității.
Am înțeles cum este starea unei femeie înțelepte, am trăit puritatea fetiței din mine, am trezit femeia sălbatică din mine și mai mult am înțeles ce daruri și haruri am și câtă nevoie este de recunoașterea și trăirea Femininului Sănătos!
 “Spirala Pământului “ te duce într-o călătorie cu tine însuți, alături de alte femei și cel mai important te ajută să îți aduci aminte pentru ce ai fost creată ca femeie și cât de mult contezi tu pentru Univers!
Mă onorez, vă onorez pe voi femei care ați parcurs Spirala și pe voi femei care veți auzi strigatul Mamei Pământ care vă cheamă acasă !”

Claudia Vâlcan

Ne Cheamă Pământul este o invitație la a ne reaminti să iubim.

Și să alegem să servim Iubirea și Adevărul, mai presus de orice, orice ar fi!

Vom începe cu 3 săptămâni dedicate Deschiderii Inimii Pure și purificării Uterului, în așa fel încât să putem FACE SPAȚIU în propriul corp, în uter, în inimă, în minte pentru ca părțile rătăcite din propriul Suflet să înceapă să vrea să se întoarcă acasă.

Sufletul nostru recunoaște și răspunde doar iubirii autentice. Doar în prezența acestei vibrații – a iubirii reale de noi înșine, părțile din Sufletul nostru încep să capete încredere pentru a reveni Acasă.

În același timp, ne vom reconecta pas cu pas cu fiecare dintre cele 4 medicinas sagradas care formează și hrănesc tot ceea ce este viu: Pământ. Foc. Aer. Apă. Câte un element pe săptămână. Sunt ele cele care ne susțin drumul, ne curăță, ne hrănesc, ne realiniază, în ele se află conținută puterea de vindecare.

În a patra săptămână ne scufundăm în APĂ. Ne predăm încă și mai profund Magiei Vieții. Și o lăsăm să curgă, să spele, să renoveze apele noastre interne, toate.

A cincea săptămână este de Integrare, cu practici blânde și mângâietoare, în care începem să coborâm lent și cu blândețe în propriul nostru pelvis, în pântec, în Templul Sacru al Feminității noastre. Înapoi, în cuibul Sufletului.

Ultima săptămână este cea în care vizităm Mandala propriului nostru Uter, înțelegem unde ne aflăm acum, la finalul Spiralei și care sunt pașii pe care Sufletele noastre ni-i indică pentru mai departe. Și apoi menstruăm în mod organic și blând energiile create împreună, pentru a ne întoarce fiecare în propriul său spațiu. Spațiul din care călătoria abia începe, sau continuă mai departe – în felul în care alegem să ne trăim Viața, zi de zi.

Vom lucra în fiecare moment cu două aspecte primordiale ale Mamei Divine:

Black Madonna – Mama Neagră, marea purificatoare, puterea fantastică a Iubirii Divine care înlătură tot ceea ce nu suntem și nu ne aparține, tot ceea ce împiedică propriul nostru Suflet să vina Acasă, toate iluziile de care ne agățăm, crezând că suntem ele sau că avem nevoie de ele.

Golden Madonna – Mama Aurie, pură Grație Divină care ne alimentează cu Iubire, ne ține în brațe, ne picură nectar în toate rănile și realizează Miracole într-o secundă.

Vom lucra și ne vom reconecta cu cele 4 medicinas sacre și cu prezența lor în Uterele noastre.

Vom lucra în fiecare săptămână și pentru fiecare etapă cu practici de deschidere a corpului, cu mișcare conștientă și cu dans (înTRUPare), pentru a putea încorpora Simțirea, Elementele, Sufletul și a permite energiei purificării să circule prin noi și să deblocheze acolo unde este mai mare nevoie acum. 

Vom chema puterea și magia Mamei Pământ să ne țină de mână și să ne acompanieze.
Acesta este un proces care atinge ambele aspecte Divine în noi – Femininul și Masculinul Sacre.
Nivelul la care lucrăm însă vă fi unul preponderent al Misterului Feminin, acela care nu poate fi descifrat cu mintea rațională, nu poate fi accesat intelectual, ci se simte cu inima și cu pântecul și răspunde unei singure vibrații: intenția pură, autentică, în iubire, de a ne reconecta cu noi însene, cele adevărate.

“Pentru mine experienta spiralei Ne cheama Pamantul este greu de descris in cuvinte, pentru ca depaseste cu mult orice isi poate imagina sau percepe mintea. Doar “magie” si un salt urias in propria mea crestere cred ca pot descrie, cat de cat, ce traiesc. Simt ca nu mai sunt aceeasi persoana care eram atunci cand am inceput aceasta calatorie. Conectare, vindecare, imersiune in fiinta mea reala si adevarul ei, conexiune tot mai profunda cu divinitatea, claritate, asta am trait prin ritualurile si meditatiile din retreat. 

La fel de greu de descris in cuvinte sunt dedicarea totala si daruirea fiintei ei, pe care le pune Laura in ceea ce face, in ceea ce ofera, cum se ofera pe ea, total. Mult, mult mai mult decat simplul “program” al retreatului. De neimaginat. 

Recunostinta mea, la fel, nu incape in cuvinte. Cu siguranta voi relua Spirala anul acesta, pentru a ma adanci si mai mult in conexiunea cu Sufletul meu.”

Cristina Wedeking

“Multumesc mult pentru calatoria ghidata cu multa responsabilitate, dedicatie si iubire. M-am simtit sustinuta, impaciuita, imprietenita cu mine, cu magia vietii si cu Divina Mama. Multumesc, va iubesc! Totul este Iubire!”

Diana Isac

“Acesta incursiune facuta cu Laura m-a adus catre pantecul si inima mea intr-un mod asa de bland si lin,  usor si curgator. M-a facut sa constientizez puterea elementelor cu care am lucrat si cum sa le folosesc in viata mea si nu doar sa ramana niste concepte. Cel mai implinitor este ca procesul acesta a adus viata in pantecul meu, viata radianta, plina de iubire si acceptare a feminitatii mele. Sunt profund recunoscatoare pentru aceasta incursiune in fiinta mea 💓

Ana Werczberger

“Calatoria in spirala “Ne cheama pamantul” m-a condus la mine, cea adevarata. Inca nu m-am regasit in intregime, dar poarta a fost deschisa si simt ca am facut mai mult decat primii pasi spre Acasa al inimii mele. M-am simtit invaluita in iubire si sprijinita in acest grup minunat si am avut ocazia sa descopar foarte multe lucruri noi, dar si sa ma reintorc la ce am stiut ca este dintotdeauna in mine – Iubirea Divina.
Inca o data un mare Multumesc!”

Andreea Tindeche

“Este atat de intima aceasta calatorie…
Este magic… sa fii intim cu tine si totusi in intimitate si conexiune cu alte 29 de femei!
O calatorie blanda si totusi puternica, un spatiu safe, dar care  te arunca in propriul necunoscut interior. Aluneci usor, pe acesta spirala interioara si pornesti calatoria catre tine, catre acasa, catre iubire… si lasi iubirea sa te cuprinda…

Fiecare zi, fiecare pas din aceasta luna, te poarta catre Lumi si Dimensiuni interioare pline de mister, dar care deschid rand pe rand, usi demult uitate, inchise chiar… Am fost alaturi de Mama Pamant, purificate de foc, ne-am lasat purtate de vant si apa ne-a spalat si binecuvantat cu iubire.
Multumesc!”

Gabriela Condruz

“Laura, iti multumesc pentru ca esti tu, atat de sincera, de calda, de iubire pura, atat de aproape de sufletul meu si atat de inauntru. Pentru mine cele 4 saptamani petrecute impreuna au deschis multe, cuget si simt in interior ceva… inca nu stiu ce e, dar stiu ca e de bine. in cele 4 saptamani am invatat sa fiu mult mai prezenta in viata mea, mi-am dat voie sa fiu vulnerabila si sa accept ca tot ce e in viata mea este pentru binele meu si sunt exact unde trebuie sa fiu acum. Cu iubire…”

Mihaela Blandu

Calendarul Spiralei Ne Cheamă Pământul

21 de zile de deschidere a Inimii și de purificare a Uterului

21 de zile de baie de ierburi – pelin

7 zile de baie de apă lunară programată cu intențiile noastre conștiente.

7 zile de baie de petale de trandafir – integrare

28 de zile de ieșire zilnică în natură și ancorare în Pământ

4 medicinas sagradas și 4 ofrande

Practici de embodiment pentru Purificare, pentru fiecare dintre cele 4 medicinas sagradas, pentru Integrare și Softness.

4 transmisiuni energetice la distanță, care vor deschide fiecare dintre cele 4 porți ale celor 4 medicinas sagradas – Pământ, Aer, Foc, Apă – cu rugăciune, intenție, invocație și vindecare vibrațională, pe care le vei primi în timp ce dormi. Vor fi făcute pe viu, in jurul focului, cu Medicina Sagrada a Tabacco-ului și cu instrumente sacre – boluri tibetane, cuencos de cristal, didgeridoo și alte instrumente shamanice, împreună cu Martin Pigni.

7 meditații ghidate

13 întâlniri live pe zoom – una de Embodiment cu Mălina Lilay Meraki și una de învățături și sharing cu Laura Maria Yara.

Retreatul are loc în spațiul intim și sacru al propriei tale locuințe.
Vei avea acces online la practicile zilnice și săptămânale, cu care vom lucra timp de 6 săptămâni.

Fiecare întâlnire live va avea minim 2 ore:

 1. Vineri, 15 aprilie, de la ora 19 – Introducere, Deschiderea Inimii și Medicina Sacră a Pământului – cu Laura
 2. Sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 19 – Embodiment cu Mălina – Inimă și Împământare
 3. Vineri, 22 aprilie, de la ora 19 – Aerul și Declarația de Suveranitate a Uterului – cu Laura
 4. Sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 19 – Embodiment cu Mălina – Pântec și Aer
 5. Vineri, 29 aprilie, de la ora 19 – Focul, Golden Lady/Black Madonna, Sexualitate Conștientă – cu Laura
 6. Sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 19 – Embodiment cu Mălina – Foc și Senzualitate
 7. Vineri, 06 mai, de la ora 19 – Apa, Menstruație Conștientă – cu Laura
 8. Sâmbătă, 07 mai, de la ora 19 – Embodiment cu Mălina – Apă, Curgere, Predare
 9. Vineri, 13 mai, de la ora 19 – Integrare, Softness, Invocarea Sufletului – cu Laura
 10. Sâmbata, 14 mai, de la ora 19 – Embodiment cu Mălina – Integrarea celor 4 elemente, Auto-iubire
 11. Vineri, 20 mai, de la ora 19 – Despre Mandala Uterului și Revenirea în propriul Spațiu – cu Laura
 12. Sâmbătă, 21 mai, de la ora 19 – Embodiment cu Mălina – Suveranitate
 13. Sâmbătă, 28 mai  – Împărtășire, Celebrare, Dans și Încheierea Spiralei – cu Laura și Mălina împreună

  Întâlnirile vor fi înregistrate și vei avea acces nelimitat la ele.
  Recomandarea este să participi live la fiecare întâlnire, dacă este posibil.

   

  Participă

  Retreatul are loc în spațiul intim și sacru al propriei tale locuințe.

  Curs limitat pentru un grup de maxim 30 de persoane, pentru a putea crea intimitate și conținere. Grup dedicat pe Whatsapp.

  Acompaniere zilnică, online – întrebări, împărtășiri, îndoieli, procese personale care se deschid. Temele și practicile abordate în retreat vor fi însoțite de materiale scrise.

  Valoarea de schimb este de 1500 RON.
  Pentru cele care întâmpină dificultăți financiare, plata poate fi făcută în trei tranșe:

  • 500 RON la înscriere,
  • apoi 500 RON pe 1 Mai 2022
  • și 500 RON pe 23 Mai 2022.

  Nimeni nu a fost niciodată refuzată în lucrul cu mine pentru că nu poate plăti valoarea integrală. Te rog trimite-mi un mesaj dacă ai nevoie să găsim alte modalități pentru plata cursului. Și scrie-mi, de asemenea, pentru orice întrebări și nelămuriri legate de Spirala Ne Cheamă Pământul.

  Daca inima si intuiția ta te îndeamnă să mergem impreună pe acest drum, înscrie-te completând formularul de mai jos.

  Înscrierile sunt deschise pana pe 10 Aprilie 2022. 

  În iubire și serviciu,
  Mulțumesc,
  Laura Maria Yara ❤️
  Împreună cu sprijinul și contribuția prețioase ale lui Martin Pigni (vindecare vibrațională prin sunete sacre) și Mălina (Embodiment Magician).

  “Nimic altceva nu m-a ajutat atat de mult! M-am simtit sustinuta la fiecare pas, cu blandete, iubire si generozitate. In acelasi timp, m-am simtit din ce in ce mai libera, am revenit la mine – asa cum eram cand eram copil si totul era bucurie si conexiune adevarata cu prietenii si cu padurea; asa cum eram cand eram adolescenta si nu-mi era frica sa zic NU, sa zic DA, dupa cum imi spunea inima mea.

  A deschis o usa catre mine, o usa pe care nu mai simt sa o privesc dupa ce am trecut de ea pentru ca drumul de acum e tot inainte… Simt ca-mi revine zambetul meu sincer, ca intr-o poza pe care am inramat-o acum doi ani cu intentia clara de a redescoperi acea traire interioara. Multumesc!”

  Maria Andreia Anton

  “Laura si darurile ei m-au chemat prin autenticitatea si daruirea lor desavarsita. Am raspuns chemarii si am simtit miracolul sustinerii cercului de femei.
  Un spatiu sacru unde ne vedem, ne auzim, ne valoram doar pentru ca suntem. Ne ascultam, ne îmbratisam, dansam hora magica a cercului fara sfarsit.
  Simt dupa aceasta experienta profunda  multa forta de viata ce trece prin mine si ii sunt din adancuri recunoscatoare Laurei pentru blandetea, compasiunea si iubirea cu care ne-a îmbratisat timp de 4 saptamani pe fiecare in parte si pe toate la un loc.
  Te iubesc, Laura!”

  Catalina Crisci

  “Nu exista cuvinte pentru atata frumusete si intensitate. Dar exista recunostinta si iubire, pe care le simt si le transmit cu mii de imbratisari. In aceasta spirala  de viata am inceput sa imi amintesc fosnetul si tremurul trupului meu,  sa ma simt, sa ascult vibratiile pantecului meu, sa ii aud povestile si chemarea. Mi-am adus aminte cum e sa fii una cu Pamantul, sa te faci covrig si sa te lasi sa cresti leganat de Mama Pamant, sa te lasi hipnotizat si dus departe de trosnetul si valvataia de viata a Focului, sa iti intinzi aripile si sa te desprinzi spre libertatea din tine, care este una cu libertatea vazduhului, sa asculti susurul soptit al Apei, fara de care nu exista viata, si al fluxului lin si plin de sens si memorie al vietii.
  Ma predau si ma simt  redata mie, sub ghidajul atat de bland si magic al Laurei.
  💗

  Andreea Teodorescu

  “Cum poti pune in cuvinte ceea ce poate fi exprimat doar cu inima?
  Am ales sa descriu ceea ce “Ne cheama Pamantul” a insemnat pentru mine printr-o poveste. O poveste scurta despre calatoria mea alaturi de un om bun pe nume Laura Maria Yara, fiinta pamanteana ce traduce in cuvinte omenesti iubirea nesfarsita a Mamei Pamant, strigatul salbatic si curata Ei chemare! 

  Am scris aceasta poveste scurta pentru a servi drept fantana de inspiratie pentru sufletele ce asteapta cu nerabdare sa se intoarca acasa, la adevara lor casa! 

  “Intr-o padure intunecata, printre vuiete mistuitoare si siluete trecatoare, sedea o copila. De ceva vreme se pierduse in acel pustiu loc, mort si totusi viu. Nu stia incotro sa o apuce, iar curajul se transformase intr-un dusman de moarte. 

  In acea padure intunecata, printre urlete nocturne, copila a auzit o voce. Blanda, ca o zi de primavara, calda, ca o ploaie de vara, aurie precum un peisaj de toamna. O voce alba si proaspata, precum zorii unei dimineti de iarna!

  Vocea aceea glasuia printr-un om care, se intampla sa treaca pe acolo, in drumul sau prin lume…

  “Ce minune!” spuse ea, de atata amar de vreme, picior de om nu am vazut trecand pe aici. “Ia-ma si pe mine cu tine, du-ma inapoi la viata!” striga copila. 

  Cu sufletul in ochi, omul a intins mana si a spus: 

  “Copila draga, drumul catre casa a fost dintotdeauna la vedere, priveste urmele sunt pe Pamant. Le vezi limpede doar atunci cand lasi ubirea sa te gaseasca. Hai, sa pornim la drum! “ 

  Copila a tinut strans mana omului si o buna bucata de vreme au mers umar langa umar. In calatoria ei, tanara a invatat limba Pamantului, s-a lasat invesmantata de frumusetea vietii, s-a indragostit de Pamantul rumen, de Foc, de Aer si de Apa si mai presus de toate, a permis iubirii albe si fluide sa o gaseasca si sa o umple. 

  La capat de drum insorit, cu lacrimi in ochi si fericire in pantec, cele doua suflete si-au luat ramas bun, multumind pentru viata lor. 

  Omul cel bun a luat curajos calea altor paduri intunecate, iar tanara femeie a ales calea necunoscutului, stiind de acum ca … “Totul este Iubire!”

  Cristina Alexandra Lupu

  Cine este Martin Pigni

  Martin Pigni este argentinian și lucrează cu vindecare vibrațională prin sunete sacre, cu mișcare corporală conștientă și cu masaj intuitiv. Are un dar aparte în a simți ce loc din corp are nevoie de atingere, și este pasionat dintotdeauna de muzică și de magia pe care sunetele alese produse de instrumente speciale o generează în corp și în mediul înconjurător. El folosește în munca sa boluri tibetane, cuencos de cristal, toba shamanică, didgeridoo, harpă de gură, clopoței și diapazoane.

  Martin împletește atingerea cu muzica pentru a intra cu prezență, iubire și profundă compasiune în niveluri adânci de blocaje energetice, ajutând astfel la desfacerea lor.

  Este îndrăgostit de regnul vegetal, lucrează cu pamantul și cu bio-construcția. După 4 ani de imersiune profundă în natură, practicând postul, purificarea fizică și spirituală și atingând niveluri profunde de meditație,

  Martin a dezvoltat o adâncă conexiune cu ființele naturii și cu elementele, cu care lucrează în diverse planuri, precum și cu cunoasterea propriului corp și a auto-vindecării.

  Locuiește în Bahia, Brazilia din 2011.

  Cine este Laura Maria Yara

  Laura-Maria Yara este o femeie trezită aflată în serviciul Mamei Divine și a reancorării femininului sacru în corp de femeie, este mamă, povestitoare, călătoare în lumile nevăzute, moașă a transformării și oracol al Pântecului.

  Formată în Womb Awakening cu Seren și Azra Bertrand, în Aura Reading și în Memoria Ancestral da Tribo da Lua în Brazilia, conectată cu practicile shamanice și cu medicina sacră a Reginei Pădurii, Laura lucrează ca Terapeut holistic de peste 12 ani, prin citirea aurei, vindecarea copilului interior, trezirea pântecului și menstruație conștientă. 

  “De când îmi amintesc de mine ca om, am fost îndrăgostită de Dumnezeu și de Natură. Conexiunea mea cu Divinitatea a fost dintotdeauna la fel de firească și curgătoare ca respiratul. Iar afară, în Natura liberă și sălbatică, m-am simțit întotdeauna vie, eu insămi, Acasă. O aud pe Mama Pământ vorbindu-mi. Așa cum O simt pe Mama Divină iubindu-mă și îmbrațișându-mă, mângâindu-mă, ghidându-mă și învățându-mă. Mama Divină și Mama Pământ fac parte din mine. Nu am cum să nu împărtășesc atâta Grație primită tot timpul și cu ceilalți…”

  Laura Maria Yara face parte din familia Conștiinței Christice și sprijină procesul de vindecare și de transformare a celor cu care lucrează cu grație, iubire, blândețe și adâncă compasiune.

  S-a născut la Brăila, este mamă de 2 băieți și locuiește în Bahia, Brazilia din 2009. 

  Cine este Mălina Lilay Meraki

  Mălina este facilitator de mișcare  transformațională, dans holistic, embodiment (inTRUPare). Practician devotat al dansului holistic, yoga, qi gong, Reiki, mișcare intuitivă, conectată cu practicile feminine, cu meditația în mișcare, cu ritualul și ceremonia, Mălina integrează toate acestea in propria ei viață prin conexiunea conștientă cu ritmul interior al corpului feminin, cu Sursa divină, cu ritmul Mamei Pământ, al elementelor, și cu vibratia memoriei celulare.

  „Misiunea mea este să văd cât mai multe femei care vibrează libertatea prin toți porii, femei ce sunt  deschise și au încredere în multidimensionalitatea ființei lor, conectate profund cu esența lor  feminină, esența divină, conectate profund cu corpul lor, cu puterea lor intuitivă, cu darul senzualității. Femei ce își dansează viața la propriu și la figurat, în modul lor unic și magic. 

  Dansul si miscarea intuitiva sunt pentru mine cele mai feminine si armonioase unelte pentru a alchimiza energia de zi cu zi.  Mai exact prin diferite practici devenim conștiente de puterea de creație sau distrugere care stă ascunsă în izvorul ființei noaste. Fiecare mișcare, respirație, vibrație, devine o invocație intenționată, iar noi din Victima vieții devenim Creatoarea vieții noastre.„

  Formular de înscriere