Ne Cheamă Pământul

cu Laura Maria Yara și Martin Pigni
21 august – 25 septembrie 2021

5 săptămâni de conexiune profundă cu noi însene

Aleg să servesc doar Iubirea și Adevărul, mai presus de orice, orice ar fi!” – Seren & Azra Bertrand

Sufletul meu drag,

Prea Iubitul meu Suflet,

Care îți este cântecul cel adevarat al Inimii?

Care îți sunt Visele?

Care îți este dansul?

Te chem.

Vino, Iubitul meu Suflet.

Vino și ocupă-mă, în carnea și oasele acestui corp,

Suflet Divin in corp de Om!” – Laura Maria Yara

Trăim timpuri extraordinare, în care este necesar să alegem.

Trăim acele timpuri extraordinare, în care Pământul lasă în urmă o dimensiune densă și de uitare, pentru a se ancora într-o altă dimensiune, de iubire, de armonie, de colaborare între toate ființele vii, o dimensiune care poate fi accesată doar dacă suntem de Inimă Pură.

Adică din nou în vibrația curgătoare Originară și Organică a Sufletelor Noastre Divine.

Nu este o cursă, o întrecere, o competiție.

Este un cântec izvorât natural din drumul firesc de evoluție al Sufletelor noastre, care tânjesc și aleg să se reîntoarcă Acasă, în vibrația Iubirii.

Este un cântec izvorât natural din drumul firesc de evoluție al Gaiei, Sufletul Pământului, care tânjește și alege să se ancoreze în vibrația Iubirii.

Este cântecul natural al Dansului Cosmic, care creează și recreează din iubire și din bucuria de a se împărtăși, de a se expansiona, de a crea și mai multă iubire și bucurie.

Este Iubirea care întâlnește Iubirea, pentru a crea și mai multă Iubire.

Ce înseamnă să Fim De Inimă Pură?

Înseamnă exact asta: să alegem să ne punem în serviciul Adevărului și al Iubirii mai presus de orice, orice ar fi.

Înseamnă să alegem să fim conștienți, conectați și autentic Noi Înșine, exact așa cum suntem în fiecare moment. Fară măști. Fară minciuni. Fară trădări. Fară înșelăciuni. Iubindu-ne, acceptându-ne și onorându-ne în fiecare clipă și alegând în fiecare zi să ne împărtășim în iubire din acest spațiu de autentică iubire de sine, care nu poate răni, nu poate minți, nu poate face rău nici unei alte ființe vii. 

Înseamnă să alegem să contribuim la Binele mai mare. 

Înseamnă să alegem ghidarea și vocea Suveranității interioare, în locul fricii, manipulării și a îndoctrinării peisajului social și cultural în care trăim.

Înseamnă să onorăm Viața, în toate formele ei! Să învățam să ne bucuram de viață! Să ne deschidem inima pentru a lăsa bunătatea, generozitatea, compasiunea și recunoștința naturale în fiecare dintre noi se emane și să ne umple pe noi și tot ceea ce atingem.

Înseamnă să ne punem în serviciul Mamei Pământ. 

Să ne amintim CUM ESTE MENITĂ să fie, de fapt, Viața. Să avem atâta smerenie, încât să acceptam să fim din nou ghidați de Pulsul Inimii Mamei Pământ, în loc de propriile noastre ambiții personale.

Cum ne reîntoarcem în mod conștient la A fi de Inimă Pură?

Întotdeauna, primul pas este Intenția.
Și când ancorăm această intenție în inimă și o comunicăm Universului, următorul pas este Purificarea. 

Aici, în procesul de Purificare, ne regăsim Acum. La nivel personal și la nivel planetar. Pământul întreg se purifică, și fiecare dintre noi împreună cu Ea.

“De la Laura Maria Yara am învățat să mă conectez cu Mama Pământ, cu mine însămi și din acel moment viața mea s-a schimbat total! Mereu căutam ceva. Obosisem. Acum sunt ACASĂ. Retreatul pentru mine a fost și va rămâne, o experiență pe care nu o pot descrie în cuvinte. Cel mai mare DAR pe care pot să ți-l faci este o întâlnire cu tine însăți, într-un mod plin de compasiune, de iubire adevărată și pură. Asta am primit alături de alte femei, într-o călătorie pur și simplu magică…”

Irina Cristina Vasilache

“Atunci când te cheamă Pământul, dar tu încă ești prea distrasă ca să îi înțelegi chemarea, când încă o negi, când încă fugi, ea, Mama Pământ, care a fost acolo mereu deși tu ai renegat-o, găsește o modalitate sa ajunga la tine. Să își facă auzită chemarea.
Mama Pământ mă cunoaște atât de bine și de profund încât a știut cum să mă întoarcă Acasă.
Și mi-a trimis-o pe ea, pe Laura Maria Yara, pentru ca nimeni altcineva nu ar fi putut face asta pentru mine, nu ar fi putut ghida această întoarcere.
Pentru că nimeni altcineva nu ar fi putut să îmi facă sufletul să vibreze așa cum a facut-o ea.
Pentru că nimeni altcineva nu ar fi putut să facă această Spirală mai vindecatoare și mai plină de profunzime și sens decât ea.
Spirala Ne cheamă Pământul m-a intors Acasă. M-a scos din ignoranță și din uitare. M-a ajutat să curăț, să vindec, să integrez, să înțeleg.
M-am simtit conținută, auzită, iubită.
Atat de iubită.
M-am simtit vindecată de neiubire.
Mi-am simțit sufletul întreg.
Am regăsit iubirea Mamei.
Spirala a mai fost pentru mine un cerc de femei în care am putut vorbi despre tot ceea ce am simțit, despre tot ce am descoperit și integrat pe parcursul acestei minunate călătorii.
Mulțumesc, dragă Laura!
Ma înclin cu iubire și recunoștință!”

Aida Tătuț

Ne Cheamă Pământul.

Aceste 5 săptămâni împreună sunt despre Purificare și despre reancorare în Matricea Organică, Vie, Autentică a Creației, în așa fel încât să permitem Sufletelor noastre să ne regăsească și să ne conducă înapoi care Noi Înșine, cei Adevărați, de Inima Pura, pe Noul Pământ.

Vom începe cu 3 săptămâni dedicate purificării Uterului, de toate acordurile, contractele, alegerile, permisiunile pe care le-am făcut și semnat vreodată și prin care am permis ca energia curată a Uterelor noastre să fie folosită în orice alt scop decât acela de a servi Iubirea și Adevărul, mai presus de orice. 

Aceste acorduri/contracte/permisiuni pe care tot noi le-am făcut, fie că mai știm de ele, fie că nu, ne conduc și ne influențează viața, alegerile, energia vitală, relațiile, energia sexuală în forme care nu ne permit să ne conectăm în mod palpabil, concret în propriile noastre corpuri cu singura energie pe care suntem meniți să o încorporam și să o fim în această viață: Prezența deplină a propriului nostru Suflet Divin, în corp uman.   

Așadar, scopul principal al primelor 3 săptămâni din această călătorie este acela de a FACE SPAȚIU în propriul corp, în uter, în inimă, în minte pentru că propriul Suflet să înceapă să ne găsească. 

Scopul principal al practicilor din primele 3 săptămâni este acela de a NE Alege, pe noi, cei adevărați, și de a reface conexiunea conștientă cu Matricea Organică, Vie, a Creației – cu Mama/Tatăl Divini. 

În același timp în care vom purifica uterul nostru de tot ce nu este al Iubirii, ne vom reconecta pas cu pas cu cele 4 medicinas sagradas care formează însăși Viață – Pământ, Foc, Aer, Apă. 

Câte un element pe săptămână.

Vom permite fiecăruia dn cele 4 elemente să ne susure în urechi și în celule și să ne trezească înapoi la Magia Vieții, la realitatea interconectării dintre noi, Mama Pământ și tot ceea ce este viu pe această planetă. 

Vom descoperi fiecare dintre noi unde ne aflăm în relație cu fiecare dintre cele 4 medicinas care formează Viața – cum este relația noastră internă și externă cu

  • Pământul – Prezență, Împământare, Întrupare, Încredere în Viață și în noi înșine, relația cu Mama, capacitatea noastră de a ne preda, de a ne lăsa iubite și ocrotite și protejate cu adevărat. 
  • Focul – Pasiune, Senzualitate, Energie Sexuală, Curaj, Iubirea Vie și trează din inimă, capacitatea de a ne urma visele, de a crede în ele și de a ne trăi viața în acord cu cântecul plin de bucurie al inimii noastre.
  • Aerul – Ghidare, Inspirație, Adevăr, Înțelepciune, Intuiție, Discernământ, vocea Sufletului nostru, capacitatea noastră de a călători prin viață cu ușurință, de a ne deschide larg aripile și de a sări în necunoscut cu Încredere.
  • Apa – Bunătate, Blândețe, Mângâiere, Iertare, Feminitate Întrupată, Purificare, Curgere, Vulnerabilitate, capacitatea noastră de a Simți tot și de a lucra în mod treaz și conștient cu emoțiile și sentimentele noastre.

De asemenea, vom vedea care din aceste elemente este în echilibru sau în exces în relațiile noastre intime și cum ne influențeaza ele prezența în relații.
Și vom primi practici clare de echilibrare internă a fiecaruia dintre elemente.

Cea de-a cincea săptămână este de Integrare, cu practici blânde și mângâietoare, în care începem să ne chemam Sufletul să vină Acasă și începem să coborâm lent și cu blândețe în propriul nostru pelvis, în pântec, în Templul Sacru al Feminității noastre. 

Sufletul nostru vine acasă – în corp, în Uter, în Inimă, în celule, în Noi – doar daca simte Iubire, Respect, Acceptare de Sine necondiționate. 

Aceasta călătorie este pentru Inimi Curajoase, este pentru acele Inimi care aleg să servească Iubirea și Adevărul mai presus de orice, orice ar fi!

Se vor trezi în noi răni vechi, vom intra fiecare în procese personale, vom fi împreună pas cu pas, traversând prin văile noastre interioare. Întotdeauna, cu cât dăm mai mult în acest proces – prezența, autenticitate, devoțiune – cu atât primim mai mult înapoi.

Vom lucra în fiecare moment cu două aspecte primordiale ale Mamei Divine:

Black Madonna – Mama Neagră, marea purificatoare, puterea fantastică a Iubirii Divine care înlătură tot ceea ce nu suntem și nu ne aparține, tot ceea ce împiedică propriul nostru Suflet să vină Acasă.

Golden Madonna – Mama Aurie, pura Grație Divină care ne alimentează cu Iubire, ne ține în brațe, ne picură nectar în toate rănile și realizează Miracole într-o secundă.

Acesta este un proces care lucrează cu ambele aspecte Divine în noi – Femininul și Masculinul Sacre. Nivelul la care lucrăm însă vă fi unul preponderent al Misterului Feminin, acela care nu poate fi descifrat cu mintea rațională, nu poate fi accesat intelectual, ci se simte cu inima și cu pântecul și răspunde unei singure vibrații: intenția pură, autentică, în iubire, de a ne  reconecta cu noi însene, cele adevărate.  

“Pentru mine experienta spiralei Ne cheama Pamantul este greu de descris in cuvinte, pentru ca depaseste cu mult orice isi poate imagina sau percepe mintea. Doar “magie” si un salt urias in propria mea crestere cred ca pot descrie, cat de cat, ce traiesc. Simt ca nu mai sunt aceeasi persoana care eram atunci cand am inceput aceasta calatorie. Conectare, vindecare, imersiune in fiinta mea reala si adevarul ei, conexiune tot mai profunda cu divinitatea, claritate, asta am trait prin ritualurile si meditatiile din retreat. 

La fel de greu de descris in cuvinte sunt dedicarea totala si daruirea fiintei ei, pe care le pune Laura in ceea ce face, in ceea ce ofera, cum se ofera pe ea, total. Mult, mult mai mult decat simplul “program” al retreatului. De neimaginat. 

Recunostinta mea, la fel, nu incape in cuvinte. Cu siguranta voi relua Spirala anul acesta, pentru a ma adanci si mai mult in conexiunea cu Sufletul meu.”

Cristina Wedeking

“Multumesc mult pentru calatoria ghidata cu multa responsabilitate, dedicatie si iubire. M-am simtit sustinuta, impaciuita, imprietenita cu mine, cu magia vietii si cu Divina Mama. Multumesc, va iubesc! Totul este Iubire!”

Diana Isac

“Acesta incursiune facuta cu Laura m-a adus catre pantecul si inima mea intr-un mod asa de bland si lin,  usor si curgator. M-a facut sa constientizez puterea elementelor cu care am lucrat si cum sa le folosesc in viata mea si nu doar sa ramana niste concepte. Cel mai implinitor este ca procesul acesta a adus viata in pantecul meu, viata radianta, plina de iubire si acceptare a feminitatii mele. Sunt profund recunoscatoare pentru aceasta incursiune in fiinta mea 💓

Ana Werczberger

“Calatoria in spirala “Ne cheama pamantul” m-a condus la mine, cea adevarata. Inca nu m-am regasit in intregime, dar poarta a fost deschisa si simt ca am facut mai mult decat primii pasi spre Acasa al inimii mele. M-am simtit invaluita in iubire si sprijinita in acest grup minunat si am avut ocazia sa descopar foarte multe lucruri noi, dar si sa ma reintorc la ce am stiut ca este dintotdeauna in mine – Iubirea Divina.
Inca o data un mare Multumesc!”

Andreea Tindeche

“Este atat de intima aceasta calatorie…
Este magic… sa fii intim cu tine si totusi in intimitate si conexiune cu alte 29 de femei!
O calatorie blanda si totusi puternica, un spatiu safe, dar care  te arunca in propriul necunoscut interior. Aluneci usor, pe acesta spirala interioara si pornesti calatoria catre tine, catre acasa, catre iubire… si lasi iubirea sa te cuprinda…

Fiecare zi, fiecare pas din aceasta luna, te poarta catre Lumi si Dimensiuni interioare pline de mister, dar care deschid rand pe rand, usi demult uitate, inchise chiar… Am fost alaturi de Mama Pamant, purificate de foc, ne-am lasat purtate de vant si apa ne-a spalat si binecuvantat cu iubire.
Multumesc!”

Gabriela Condruz

“Laura, iti multumesc pentru ca esti tu, atat de sincera, de calda, de iubire pura, atat de aproape de sufletul meu si atat de inauntru. Pentru mine cele 4 saptamani petrecute impreuna au deschis multe, cuget si simt in interior ceva… inca nu stiu ce e, dar stiu ca e de bine. in cele 4 saptamani am invatat sa fiu mult mai prezenta in viata mea, mi-am dat voie sa fiu vulnerabila si sa accept ca tot ce e in viata mea este pentru binele meu si sunt exact unde trebuie sa fiu acum. Cu iubire…”

Mihaela Blandu

Calendarul Spiralei Ne Cheamă Pământul

21 de zile de Declarație a Suveranității Uterului
21 de zile de baie de ierburi – pelin
7 zile de baie de apă lunară programată cu intențiile noastre conștiente.
7 zile de baie de petale de trandafir – integrare
28 de zile de ieșire zilnică în natură și ancorare în Pământ
4 medicinas sagradas și 4 ofrande
Practici zilnice de deschidere și purificare
4 transmisiuni energetice la distanță, făcute împreună cu Martin Pigni
6 întâlniri pe zoom

Retreatul are loc în spațiul intim și sacru al propriei tale locuințe.
Vei avea acces online la practicile zilnice și săptămânale, cu care vom lucra timp de 5 săptămâni.
Vom avea 6 întâlniri live de cate 2 ore, pe zoom:

Sâmbăta, 21 august, de la ora 19 – Introducere și Medicina Sacră a Pământului
Sâmbăta, 28 august, de la ora 19 – Sexualitate Conștientă și Focul
Sâmbăta, 4 septembrie, de la ora 19 – Eliberarea de Fostele Relații și Aerul
Sâmbăta, 11 septembrie, de la ora 19 – Plantarea Lunii și Apa
Sâmbăta, 18 septembrie, de la ora 19 – Integrare și Softness
Sâmbăta, 25 septembrie, de la ora 19 – Copilul Interior, Mama. Împărtășire și Încheierea Spiralei

Întâlnirile vor fi înregistrate și vei avea acces nelimitat la ele.
Recomandarea este să participi live la fiecare întâlnire, dacă este posibil.

Cele 4 transmisiuni energetice la distanță vor deschide fiecare dintre cele 4 porți ale celor 4 medicinas sagradas – Pământ, Foc, Aer, Apă – cu rugăciune, intenție, invocație și vindecare vibrațională, pe care le vei primi în timp ce dormi.  Vor fi făcute pe viu, in jurul focului, cu Medicina Sagrada a Tabacco-ului și cu instrumente sacre – boluri tibetane, cuencos de cristal, didgeridoo etc.

Curs limitat pentru un grup de maxim 30 de persoane, pentru a putea crea intimitate și conținere.Grup dedicat de whatsapp.
Acompaniere zilnică, online – întrebări, împărtășiri, îndoieli, procese personale care se deschid.
Temele și practicile abordate în retreat vor fi însoțite de materiale scrise. 

Participă

Retreatul are loc în spațiul intim și sacru al propriei tale locuințe.

Curs limitat pentru un grup de maxim 30 de persoane, pentru a putea crea intimitate și conținere.

Valoarea de schimb este de 777 RON.
Pentru cele care întâmpină dificultăți financiare, plata poate fi făcută în trei transe:
350 RON la înscriere, apoi 250 RON pe 6 septembrie 2021 și 177 RON pe 20 septembrie 2021.

Nimeni nu a fost niciodată refuzată în lucrul cu mine pentru că nu poate plăti valoarea integrală.

Daca inima si intuiția ta te îndeamnă să mergem impreună pe acest drum, te rog trimite-mi un mesaj la adresa [email protected] sau pe adresa mea de Facebook (Laura Maria Yara).

Înscrierile sunt deschise pana pe 16 August 2021. 

În iubire și serviciu,
Mulțumesc,
Laura Maria Yara ❤️

“Nimic altceva nu m-a ajutat atat de mult! M-am simtit sustinuta la fiecare pas, cu blandete, iubire si generozitate. In acelasi timp, m-am simtit din ce in ce mai libera, am revenit la mine – asa cum eram cand eram copil si totul era bucurie si conexiune adevarata cu prietenii si cu padurea; asa cum eram cand eram adolescenta si nu-mi era frica sa zic NU, sa zic DA, dupa cum imi spunea inima mea.

A deschis o usa catre mine, o usa pe care nu mai simt sa o privesc dupa ce am trecut de ea pentru ca drumul de acum e tot inainte… Simt ca-mi revine zambetul meu sincer, ca intr-o poza pe care am inramat-o acum doi ani cu intentia clara de a redescoperi acea traire interioara. Multumesc!”

Maria Andreia Anton

“Laura si darurile ei m-au chemat prin autenticitatea si daruirea lor desavarsita. Am raspuns chemarii si am simtit miracolul sustinerii cercului de femei.
Un spatiu sacru unde ne vedem, ne auzim, ne valoram doar pentru ca suntem. Ne ascultam, ne îmbratisam, dansam hora magica a cercului fara sfarsit.
Simt dupa aceasta experienta profunda  multa forta de viata ce trece prin mine si ii sunt din adancuri recunoscatoare Laurei pentru blandetea, compasiunea si iubirea cu care ne-a îmbratisat timp de 4 saptamani pe fiecare in parte si pe toate la un loc.
Te iubesc, Laura!”

Catalina Crisci

“Nu exista cuvinte pentru atata frumusete si intensitate. Dar exista recunostinta si iubire, pe care le simt si le transmit cu mii de imbratisari. In aceasta spirala  de viata am inceput sa imi amintesc fosnetul si tremurul trupului meu,  sa ma simt, sa ascult vibratiile pantecului meu, sa ii aud povestile si chemarea. Mi-am adus aminte cum e sa fii una cu Pamantul, sa te faci covrig si sa te lasi sa cresti leganat de Mama Pamant, sa te lasi hipnotizat si dus departe de trosnetul si valvataia de viata a Focului, sa iti intinzi aripile si sa te desprinzi spre libertatea din tine, care este una cu libertatea vazduhului, sa asculti susurul soptit al Apei, fara de care nu exista viata, si al fluxului lin si plin de sens si memorie al vietii.
Ma predau si ma simt  redata mie, sub ghidajul atat de bland si magic al Laurei.
💗

Andreea Teodorescu

“Cum poti pune in cuvinte ceea ce poate fi exprimat doar cu inima?
Am ales sa descriu ceea ce “Ne cheama Pamantul” a insemnat pentru mine printr-o poveste. O poveste scurta despre calatoria mea alaturi de un om bun pe nume Laura Maria Yara, fiinta pamanteana ce traduce in cuvinte omenesti iubirea nesfarsita a Mamei Pamant, strigatul salbatic si curata Ei chemare! 

Am scris aceasta poveste scurta pentru a servi drept fantana de inspiratie pentru sufletele ce asteapta cu nerabdare sa se intoarca acasa, la adevara lor casa! 

“Intr-o padure intunecata, printre vuiete mistuitoare si siluete trecatoare, sedea o copila. De ceva vreme se pierduse in acel pustiu loc, mort si totusi viu. Nu stia incotro sa o apuce, iar curajul se transformase intr-un dusman de moarte. 

In acea padure intunecata, printre urlete nocturne, copila a auzit o voce. Blanda, ca o zi de primavara, calda, ca o ploaie de vara, aurie precum un peisaj de toamna. O voce alba si proaspata, precum zorii unei dimineti de iarna!

Vocea aceea glasuia printr-un om care, se intampla sa treaca pe acolo, in drumul sau prin lume…

“Ce minune!” spuse ea, de atata amar de vreme, picior de om nu am vazut trecand pe aici. “Ia-ma si pe mine cu tine, du-ma inapoi la viata!” striga copila. 

Cu sufletul in ochi, omul a intins mana si a spus: 

“Copila draga, drumul catre casa a fost dintotdeauna la vedere, priveste urmele sunt pe Pamant. Le vezi limpede doar atunci cand lasi ubirea sa te gaseasca. Hai, sa pornim la drum! “ 

Copila a tinut strans mana omului si o buna bucata de vreme au mers umar langa umar. In calatoria ei, tanara a invatat limba Pamantului, s-a lasat invesmantata de frumusetea vietii, s-a indragostit de Pamantul rumen, de Foc, de Aer si de Apa si mai presus de toate, a permis iubirii albe si fluide sa o gaseasca si sa o umple. 

La capat de drum insorit, cu lacrimi in ochi si fericire in pantec, cele doua suflete si-au luat ramas bun, multumind pentru viata lor. 

Omul cel bun a luat curajos calea altor paduri intunecate, iar tanara femeie a ales calea necunoscutului, stiind de acum ca … “Totul este Iubire!”

Cristina Alexandra Lupu

Cine este Martin Pigni

Martin Pigni este argentinian și lucrează cu vindecare vibrațională prin sunete sacre, cu mișcare corporală conștientă și cu masaj intuitiv. Are un dar aparte în a simți ce loc din corp are nevoie de atingere, și este pasionat dintotdeauna de muzică și de magia pe care sunetele alese produse de instrumente speciale o generează în corp și în mediul înconjurător. El folosește în munca să boluri tibetane, cuencos de cristal, tobă shamanică, didgeridoo, harpă de gură, clopoței și diapazoane.

Martin împletește atingerea cu muzica pentru a intra cu prezență, iubire și profundă compasiune în niveluri adânci de blocaje energetice, ajutând astfel la desfacerea lor.

Pe lângă activitățile terapeutice, Martin face parte din Compania de Teatru Trezită, în cadrul căreia lucrează ca muzician și actor. Practică alimentația conștientă și e îndrăgostit de regnul vegetal, lucrează cu pământul și cu bio-construcția.

După 4 ani de imersiune profundă în natură, practicând postul, purificarea fizică și spirituală și atingând niveluri profunde de meditație, Martin a dezvoltat o adâncă conexiune cu ființele naturii și cu elementele, cu care lucrează în diverse planuri, precum și cu cunoașterea propriului corp și a auto-vindecării.

Locuiește în Bahia, Brazilia din 2011, își construiește singur casa din lemn în pădure și este tatăl unui băiat.

Cine este Laura Maria Yara

Laura-Maria Yara este o femeie trezită aflată în serviciul Mamei Divine și a reancorării femininului sacru în corp de femeie, este mamă, povestitoare, călătoare în lumile nevăzute, moașă a transformării și oracol al Pântecului.

Formată în Womb Awakening cu Seren și Azra Bertrand, în Aura Reading și în Memoria Ancestral da Tribo da Lua în Brazilia, conectată cu practicile shamanice și cu medicina sacră a Reginei Pădurii, Laura lucrează ca Terapeut holistic de peste 12 ani, prin citirea aurei, vindecarea copilului interior, trezirea pântecului și menstruație conștientă. 

“De când îmi amintesc de mine ca om, am fost îndrăgostită de Dumnezeu și de Natură. Conexiunea mea cu Divinitatea a fost dintotdeauna la fel de firească și curgătoare ca respiratul. Iar afară, în Natura liberă și sălbatică, m-am simțit întotdeauna vie, eu insămi, Acasă. O aud pe Mama Pământ vorbindu-mi. Așa cum O simt pe Mama Divină iubindu-mă și îmbrațișându-mă, mângâindu-mă, ghidându-mă și învățându-mă. Mama Divină și Mama Pământ fac parte din mine. Nu am cum să nu împărtășesc atâta Grație primită tot timpul și cu ceilalți…”

Laura Maria Yara face parte din familia Conștiinței Christice și sprijină procesul de vindecare și de transformare a celor cu care lucrează cu grație, iubire, blândețe și adâncă compasiune.

S-a născut la Brăila, este mamă de 2 băieți și locuiește în Bahia, Brazilia din 2009.