Formare în

Citirea Aurei

Nivelul de Bază, cu Laura Maria Yara

Curs Online — 13 întâlniri live
7 august — 25 septembrie 2023

Ce este Citirea Aurei?

Citirea Aurei este un instrument profund de autodescoperire și de terapie spirituală. Este o conversație profundă de la Spirit la Spirit, în care Cititorul primește, printr-o legătură directă cu Sufletul persoanei care este citită și cu Marele Spirit, informații, mesaje și îndrumări care vin să ajute evoluția, vindecarea și trezirea persoanei citite.

Când citim aura unei persoane, citim lumea interioară a emoțiilor, gândurilor, alegerilor și potențialelor. Descoperim biblioteca sa interioară de amintiri din trecut, credințe, răni și tipare repetitive, aducem în lumina conștiintei ceea ce este ascuns în mintea subconștientă, facilitând înțelegerea mai profundă, vindecarea și transformarea diferitelor probleme și alegeri interioare care afectează și creează prezentul acelei persoane.
Ne conectăm la Perspectiva Superioară asupra a tot ceea ce este gata să fie văzut în câmpul energetic al acelei persoane – această Perspectivă Superioară aducând o energie profund iubitoare, îmbrățișătoare și vindecătoare. Datorită acestei conexiuni cu Prezența Superioară care are loc în timpul lecturii, de obicei are loc o curățare și o realiniere energetică profundă.

De asemenea, în citire ne deschidem pentru a primi ghidarea, claritatea și răspunsurile care vin din partea propriului Suflet Divin al persoanei cu care lucrăm – această ghidare arătând care sunt pașii de urmat ACUM, în PREZENT, pentru realinierea acestei persoane cu propriul său drum, cu Calea aleasă de propriul său Suflet pentru această viață.

Există diverse tipuri de lecturi – de la lectură generală la teme specifice, relații, sarcină, bebeluși în pântec, precum și lecturi cu spiritele animalelor noastre, pământ, lecturi pentru proiecte, organizații, clanuri și familii întregi etc.

În Cursul de Formare în Citirea Aurei – nivelul de bază – vom studia și învăța să facem o Lectură Generală Completă a câmpului energetic – atât al nostru propriu, cât și al persoanei cu care lucrăm, precum și purificarea și realinierea câmpului energetic.

Pentru cine este acest curs?

Acest curs este pentru acele persoane care știu profund în Ființa lor că sunt aici, întrupate pe Planeta Pământ, ca să servească Iubirea și Adevărul mai presus de orice, orice ar fi.

Citirea Aurei nu este doar o unealtă de lucru, este o cale de a trăi cu noi înșine, cu ceilalți și cu Prezența Divină, e devoțiune, dăruire și serviciu.

Când începem să lucrăm cu Citirea Aurei, lăsăm deoparte dorințele și căutările noastre de preamărire personală și ne punem efectiv la dispoziția Spiritului pentru a Servi. „Pentru a fi de un real folos”, cum spune de altfel una dintre invocațiile de început ale tehnicii de Citire a Aurei.

Pentru a deveni un terapeut de Citire a Aurei este nevoie de voință, curaj și hotărâre pentru a te cunoaște pe tine însuți, pentru a trece prin provocările procesului de auto-vindecare și pentru a lucra la niveluri spirituale profunde, precum și de un angajament pentru utilizarea impecabilă a tehnicii.

Responsabilitatea de sine, adevărul și integritatea, respectarea și onorarea regulilor de intrare în câmpul energetic al altei persoane sunt fundamente pe care un Cititor de Aură trebuie să și le asume în viața sa de terapeut.

Așa că dacă simți pulsând în tine această chemare a Sufletului tău, de a te pune în Serviciul Marelui Spirit, și dacă ești o persoană empatică, sensibilă, dintre acelea care simt în mod natural energia unui loc, a unei camere, a unei persoane, a unui grup – te rog fă următorul pas și citește mai jos toate detaliile despre Formarea în Citirea Aurei – Nivelul de Bază.

Ce vei învăța din acest curs?

În Cursul de Formare în Citirea Aurei – nivelul de bază – vom studia și învăța să facem o Lectură Generală Completă a câmpului energetic – atât al nostru propriu, cât și al persoanei cu care lucrăm, precum și purificarea și realinierea câmpului energetic.

Există două etape de lucru în Cursul de Nivel de Bază

1. Purificarea profundă a propriului nostru câmp energetic, deschiderea inimii, eliberarea pântecului de contracte energetice care nu ne servesc și curățarea și realinierea pas cu pas a fiecăreia dintre cele 7 chakre principale (între 7 si 28 august 2023), perioada in care vom lucra cu plante specifice, meditatii specifice si sound healing pentru fiecare chakra.

2. Învățarea tehnicii de Citire a Aurei și practicarea ei. (4-25 septembrie 2023)

Concret, ce vom ști să facem la finalul cursului de Citire a Aurei Nivelul de bază?

🌹 vom cunoaște energia, specificul și rolul fiecăreia dintre cele 7 chakre principale;
🌹 vom ști cum să le purificam și realiniem;
🌹 vom putea citi energia prezentă în fiecare dintre cele 7 chake principale, descifrându-le mesajele;
🌹 vom ști să citim energia propriului nostru câmp energetic și al persoanelor cu care lucrăm, energia fiecărui organ în parte, și a părților din noi care ne solicită atenția prin prezentarea diferitelor simptome;
🌹 vom ști să vizităm, înțelegem și vindecăm vieți trecute;
🌹 vom ști cum să aducem acasă bucăți din Suflet – pentru noi și pentru cei cu care lucrăm;
🌹 vom fi trecut printr-un proces intens de purificare, curățare și deschidere a noastră, absolut obligatoriu pentru a putea permite Energiei Citirii să curgă prin noi cu acuratețe;

Ne vom vedea live pe zoom de 2 ori pe săptămână (lunea și vinerea de la ora 17 la ora 21) – fiind OBLIGATORIE prezența live la minim 10 dintre cele 13 întâlniri.
Întâlnirile vor fi înregistrate și le veți putea reaccesa oricând apoi.

Veți avea acces la materialele scrise care acompaniază studiul nostru live, la tehnicile și practicile de purificare și vom fi în contact zilnic, prin grup dedicat pe SUUNA.ro, pentru toate întrebările, împărtășirile, procesele și îndoielile care pot apărea pe parcurs.

Ulterior, după terminarea cursului, veti avea timp 3 luni (oct, nov, dec) pentru a practica, pana la Nivelul 2 al Formarii, pe care il vom face, in principiu, in ianuarie 2024, timp de 1 luna.

Formare în Citirea Aurei 🌹

Nivel de bază. Cu Laura Maria Yara.

Pot oferi sesiuni de Citirea Aurei în scop terapeutic altor oameni? _ Pot primi bani pentru asta?

Participarea și completarea Cursului de Formare în Citirea Aurei – Nivelul de Bază presupune, pentru aceia dintre voi care vor alege să lucreze cu Citirea Aurei ca terapeuți, asumarea următoarelor angajamente:

🪷 Primele 50 de citiri de aură pe care le veți face sunt 100% gratuite, sunt citiri de antrenament și nu pot fi prezentate ca citiri terapeutice;
🪷 Următoarele 50 de citiri pe care le veți face se fac primind în schimb o donație (valoarea ei fiind lăsată la latitudinea persoanei cu care veți lucra) – această donație fiind și ea integral dăruită ulterior către o cauză/situație/persoană către care vă îndrumă Sufletul.
🪷 După completarea a minim 30 de citiri de antrenament, sunteți invitați la Cursul de Citirea Aurei Nivelul 2 – în care descoperim și aprofundăm tehnici mai elaborate și specifice pentru Citiri Tematice, Citiri de Relații, Aprofundarea in Recuperare de bucati de Suflet si lucrul cu Spirite dezincarnate.
🪷 Dupa formarea completă și trecerea prin cele 100 de citiri și cele 2 niveluri de Citire a Aurei veți fi prezentați și recomandați ca Terapeuți de Citire a Aurei si veti putea cere bani in schimbul fiecarei citiri.

Ce se întâmplă dacă nu vreau să lucrez cu Citirea Aurei ca instrument terapeutic?

Pentru cei care nu vor vrea să lucreze cu Citirea Aurei ca instrument terapeutic, vă luați angajamentul să NU cereți recompensă financiară pentru citirile făcute, folosind tehnica pentru auto-citiri, auto-cunoaștere, citiri pentru prieteni, persoane din familie, animale de companie. Evident, în orice moment în care veți simți că vreți să treceți de la cititori de aură ca hobby la cititori de aură- terapeuți, putem relua împreună aprofundarea formării.

Valoarea Cursului de Formare în Citirea Aurei Nivelul de Bază și condiții de plată.

Valoarea totală pentru cele 13 întâlniri, acompanierea zilnică și materialele primite este de 555 euro, plătibili astfel:

💞 1 plată integrală de 555€ în momentul înscrierii în curs (iunie)

~~~ SAU ~~~

💞 2 rate lunare de câte 280€ fiecare, ce vor fi debitate automat din cont lunar

~~~ SAU ~~~

💞 3 rate lunare de câte 190€ fiecare, ce vor fi debitate automat din cont lunar

~~~ SAU ~~~

💞 4 rate lunare de câte 140€ fiecare, ce vor fi debitate automat din cont lunar

In cazul în care vă retrageți din curs înainte de terminarea lui, ratele plătite nu vor fi rambursate.

Termeni și condiții

Înscrierile sunt deschise pana in 7 iulie 2023.
Sunt disponibile maxim 46 de locuri.

Formularul completat și plata (integrală sau parțială a cursului) reprezintă înscrierea ta în curs.

Testimoniale

“Calătoria de șase săptămâni alături de Laura, în spirala “Ne cheamă Pământul”, a fost o călătorie sacră, în care am integrat mai adânc în straturile ființei mele, sacralitatea vieții și am cunoscut mai adânc și mai profund, puterea pântecului meu. Laura m-a inspirat enorm prin autenticitatea ei, prin credința ei de nezdruncinat pe care am simțit-o cu fiecare rugăciune rostită de ea și cu fiecare cuvânt și am apreciat enorm împărtășirile propriei ei călătorii alături de noi, cu vulnerabilitate și deschidere. A fost o spirală profundă și transformatoare, din care am ieșit mult mai împuternicită, mai vie, mai conștientă de magia vieții și cu o mult mai mare încredere în această magie, oglindită de însăși credința Laurei de nezdruncinat, pe care am amintit-o mai sus. M-am regăsit în spirală în tribul potrivit, unde să mi se amintească de magia vieții, dar în care am putut totodată să fiu eu însămi, exact așa cum sunt. Mulțumesc cu recunoștință!”

Lavinia Matei

“Mulțumesc, Laura, pentru regăsire de sine feminin, pentru vindecări și deschideri interioare, pentru extinderea spațialității interne, pentru deschiderea propriilor ochi asupra mea. Pentru înțelegeri profunde ale sufletului meu, pentru că m-ai redat mie în întregul și frumusețea mea. Mulțumesc pentru tot ce am trăit cu tine, prin tine, într-un mod atât de blând și de sistematic în același timp. Complet, suficient, ritmat, dansat, integrat. Experiența mea încă se desfășoară, și se va derula mereu de-acum încolo. Pentru că mi-am regăsit părțile din mine alături de care mi-e bine acum pe drumul meu. Recunoștință și admirație, dragă Laura Maria!”

Andreea Stan

“Pentru mine Călătoria “Ne cheamă Pământul” pot spune că a fost o experiență mistică. Nu știu dacă pot să redau în cuvinte tot ce m-a atins, tot ce mi-a adus acesta Spirală împreună, dar vreau să împărtășesc următoarele: Cu ajutorul meditațiilor, rugaciuniunilor, băilor am reușit să mă conectez mult mai profund la mine, mi-am dat voie să-mi ofer un răgaz de privire lăuntrică, să aud cum fiecare celulă a pântecului meu tânjește după atenția mea. Prin toate învățăturile transmise atât de clar, simplu și autentic, ne-ai ajutat să ne reamintim și să ne dăm voie să ne simțim femei, fiecare în ritmul ei, în acceptarea naturii noastre sensibile cu cicluri de respingere inevitabile. Întâlnirile online împreună cu fetele din Spirală au fost atât de emoționante, cu trăiri puternice… am făcut botezul în propriile lacrimi și în lacrimile celorlalte fete. Spațiul care s-a creat a fost unul extraordinar, sacru, de conexiune și împărtășiri autentice a adevărului care dorit să iasă să suprafață cu iubire și fără judecată. Am reînvățat /reamintit că Suntem o creație desăvârșită a Mamei Divine, suntem frumoase și complete așa cum suntem. Țin să îți mulțumesc, Laura, și pentru faptul că deschizandu-te și tu față de noi să ne arați părțile tale vulnerabile, ai creat spațiul sigur pentru noi să constientizăm și să vindecam propriile răni, iar prin cuvintele tale mângâietoare ne-ai adus pe Calea Adevărului și a iubirii de sine, de întoarcere Acasă , în trupul nostru, cu prezență, blândețe, moliciune, în care există deja toate resursele pentru a ne vindeca.
Iar meditațiile tale ( vocea ta, cântecele și instrumentele ce onorează chemarea Pământului) vor rămâne mult timp aproape de sufletul și urechile mele pentru că mă fac să mă simt Acasă, în vibrația Iubirii.”

Florina Marin

“De la Laura Maria Yara am învățat să mă conectez cu Mama Pământ, cu mine însămi și din acel moment viața mea s-a schimbat total! Mereu căutam ceva. Obosisem. Acum sunt ACASĂ. Retreatul pentru mine a fost și va rămâne, o experiență pe care nu o pot descrie în cuvinte. Cel mai mare DAR pe care pot să ți-l faci este o întâlnire cu tine însăți, într-un mod plin de compasiune, de iubire adevărată și pură. Asta am primit alături de alte femei, într-o călătorie pur și simplu magică…”

Irina Cristina Vasilache

“Pentru mine, Spirala Ne Cheamă Pământul a fost unul dintre cele mai profunde cursuri  pe care le-am făcut până acum. S-a lucrat intens la toate nivelurile: fizic, psihic, emoțional, energetic. Mi-am pus la începutul Spiralei intențiile să îmi dau demisia și să mă relochez și pe la jumătatea spiralei deja eram cu demisia pe masă. Am învățat să mă iubesc și mai mult, să mă odihnesc, să încetinesc ritmul, să fiu autentică, să mă las în Voia Mamei Divine, să respect și mai mult natura, să mă împământez, să mă relaxez, să îmi ascult sufletul și mai mult, să nu îmi mai cedez puterea ușor. Meditațiile făcute mi-au plăcut foarte mult. Am învățat să pun limite ferme și sănătate în relații și să ies din rolul de salvator. Laura este o femeie minunată, care m-a ghidat cu multă blândețe, iubire, în tot acest proces interior. Grupul a fost extraordinar și au fost oglinzi pentru mine! Sunt profund recunoscătoare pentru tot ceea ce am trăit! Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!”

Elena Mihaela Popescu

“Pentru mine spirala “Ne Cheamă Pământul” a fost intensă, provocatoare, răscolitoare, magică și, totodată, blândă. Am simțit această blândețe pe tot parcursul, în fundal, ca pe o mână protectoare. Iar meditațiile, împreună cu sunetele ce le acompaniază, sunt minunate! M-au bucurat tare mult Ofrandele, pe care le-am adus fiecărui element – au trezit delicatețe, suavitate și, totodată, forță și conexiune cu Mama Pământ și cu elementele în mine. M-am întâlnit cu diverse aspecte ale mele, pe parcursul călătoriei – uneori a fost mai ușor, alteori mai provocator. Însă, ce pot spune fară îndoială, este că am avut MEREU la dispoziție, pentru împărtășire și susținere, spațiul conținător, plin de blândețe, mângâiere, putere și iubire necondiționată autentică, pe care l-ai creat și cuprins tu. Și mulțumesc tuturor femeilor, parte din acest cerc și mie. Mă înclin cu adâncă reverență și recunoștință, în fata capacității tale uriașe de a crea un astfel de spatiu conținător și plin de mângâiere, susținere și iubire necondiționată. Totodată, simt să spun că rar am întâlnit un om cu o asemenea smerenie, integritate și iubire, în modul de a ghida un grup. Mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce am primit! Te îmbrățișez și mă înclin!

Codruța

“Atunci când te cheamă Pământul, dar tu încă ești prea distrasă ca să îi înțelegi chemarea, când încă o negi, când încă fugi, ea, Mama Pământ, care a fost acolo mereu deși tu ai renegat-o, găsește o modalitate sa ajunga la tine. Să își facă auzită chemarea.
Mama Pământ mă cunoaște atât de bine și de profund încât a știut cum să mă întoarcă Acasă.
Și mi-a trimis-o pe ea, pe Laura Maria Yara, pentru ca nimeni altcineva nu ar fi putut face asta pentru mine, nu ar fi putut ghida această întoarcere.
Pentru că nimeni altcineva nu ar fi putut să îmi facă sufletul să vibreze așa cum a facut-o ea.
Pentru că nimeni altcineva nu ar fi putut să facă această Spirală mai vindecatoare și mai plină de profunzime și sens decât ea.
Spirala Ne cheamă Pământul m-a intors Acasă. M-a scos din ignoranță și din uitare. M-a ajutat să curăț, să vindec, să integrez, să înțeleg.
M-am simtit conținută, auzită, iubită.
Atat de iubită.
M-am simtit vindecată de neiubire.
Mi-am simțit sufletul întreg.
Am regăsit iubirea Mamei.
Spirala a mai fost pentru mine un cerc de femei în care am putut vorbi despre tot ceea ce am simțit, despre tot ce am descoperit și integrat pe parcursul acestei minunate călătorii.
Mulțumesc, dragă Laura!
Ma înclin cu iubire și recunoștință!”

Aida Tătuț

“Pas cu pas, respirație cu respirație, am fost ghidate cu iubire și sacralitate în călătoria Spirala Pământului. A fost cel mai distins și perfect cadou pe care mi l-am făcut, pentru adevărata femeie din mine.
Am conștientizat și asimilat Tainele Feminității.
Am înțeles cum este starea unei femeie înțelepte, am trăit puritatea fetiței din mine, am trezit femeia sălbatică din mine și mai mult am înțeles ce daruri și haruri am și câtă nevoie este de recunoașterea și trăirea Femininului Sănătos!
 “Spirala Pământului “ te duce într-o călătorie cu tine însuți, alături de alte femei și cel mai important te ajută să îți aduci aminte pentru ce ai fost creată ca femeie și cât de mult contezi tu pentru Univers!
Mă onorez, vă onorez pe voi femei care ați parcurs Spirala și pe voi femei care veți auzi strigatul Mamei Pământ care vă cheamă acasă !”

Claudia Vâlcan

Cine este Laura-Maria Yara?

Laura-Maria Yara este o femeie trezită aflată în serviciul Mamei Divine și a reancorării femininului sacru în corp de femeie, este mamă, povestitoare, călătoare în lumile nevăzute, moașă a transformării și oracol al Pântecului.

Formată în Womb Awakening cu Seren și Azra Bertrand, în Aura Reading și în Memoria Ancestral da Tribo da Lua în Brazilia, conectată cu practicile shamanice și cu medicina sacră a Reginei Pădurii, Laura lucrează ca Terapeut holistic de peste 12 ani, prin citirea aurei, vindecarea copilului interior, trezirea pântecului și menstruație conștientă și Reconectare profundă cu Pantecul Mamei Pământ. 

În prezent, Laura este în curs de formare în Biomancy cu Azra si Seren Bertrand, la Biomancy University.

“De când îmi amintesc de mine ca om, am fost îndrăgostită de Dumnezeu și de Natură. Conexiunea mea cu Divinitatea a fost dintotdeauna la fel de firească și curgătoare ca respiratul. Iar afară, în Natura liberă și sălbatică, m-am simțit întotdeauna vie, eu insămi, Acasă. O aud pe Mama Pământ vorbindu-mi. Așa cum O simt pe Mama Divină iubindu-mă și îmbrațișându-mă, mângâindu-mă, ghidându-mă și învățându-mă. Mama Divină și Mama Pământ fac parte din mine. Nu am cum să nu împărtășesc atâta Grație primită tot timpul și cu ceilalți…”

Laura Maria Yara face parte din familia Conștiinței Christice și sprijină procesul de vindecare și de transformare a celor cu care lucrează cu grație, iubire, blândețe și adâncă compasiune.

S-a născut la Brăila, este mamă de 2 băieți și locuiește în Bahia, Brazilia din 2009.